Placeholder canvas
El Trofeu de Pilota Villarreal CF presenta la seua setena edició
El Trofeu de Pilota Villarreal CF presenta la seua setena edició

El Trinquet de Vila-real celebrarà les semifinals el 12 i 14 de maig i la gran final serà el divendres 19 de maig

El Villarreal CF ha presentat aquest divendres el VII Trofeu de Pilota Villarreal CF en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real. El futbolista del primer equip Raúl Albiol, el jugador del Villarreal B Carlos Romero i la futbolista del Villarreal Femení Lucía Gómez s’han desplaçat fins al trinquet municipal per a donar suport a la celebració d’aquest torneig, impulsat pel club groc amb la col·laboració de la Fundació de Pilota Valenciana, que forma part del projecte d’Endavant Esports.

En el Trinquet Salvador Sagols, a més dels futbolistes grocs i els pilotaris participants, s’han congregat el vicepresident de Fundació de Pilota Valenciana, Pepe Soriano; el delegat de la Fundació de Pilota Valenciana de Castelló, Manolo Martín; i el regidor d’Esports, Javier Serralvo.

Un trofeu per a gaudir en plenes festes de Sant Pasqual

El VII Trofeu de Pilota Villarreal CF, que es juga en modalitat Escala i Corda, se celebra en plena setmana de festes patronals de Sant Pasqual. El certamen començarà el divendres 12 de maig amb la disputa de la primera semifinal, a partir de les 18.30h, en el Trinquet de Villarreal. La partida enfrontarà al trio format per Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari davant l’equip compost per Marc, Javi i Monrabal II.

La segona semifinal es jugarà el diumenge 14 de maig, a les 18.00 hores, en aqueix mateix escenari. Aqueix dia, De la Vega, Nacho i Bueno s’enfrontaran davant el trio format per José Salvador, Pere i Carlos.

El Salvador Sagols també acollirà la gran final se celebrarà el divendres 19 de maig, a les 18.30 hores. La partida definitòria pel tercer i quart lloc tindrà lloc una mica abans, a partir de les 16.45 hores.

Compartir.