El Mini Submarí promet! (3-0)

El filial groguet s’imposa a un rival de nivell com el FC Andorra

El Villarreal B es va imposar al FC Andorra (3-0) en el seu cinqué test de pretemporada; el segon a casa i últim a casa. Un gol en pròpia, un del lateral del poble Marcos Sánchez i un altre de Jonny Arriba en la recta final van donar una nova victòria al Mini Submarí.

La primera ocasió va arribar als tres minuts. Jorge Pascual va baixar la pilota amb el pit dins de l’àrea i la seua posterior rematada va marxar alt per poc. Al caient del descans, Rodri no va poder enganxar bé de primeres una pilota que venia botant dins de l’àrea.

De cara a la segona meitat, va haver-hi canvi en la porteria i Rubén Gómez no va tardar a fer un parell de bones intervencions. Jorge Pascual va fer estirar-se a Ratti en un tret a l’esquadra, però mancat de potència. En la jugada del córner, Ratti es va ficar un gol en pròpia després de la rematada al travesser d’Espigares. Dos minuts després, el lateral de Vila-real Marcos Sánchez es va estrenar amb el filial per a posar el 2-0 en un mà a mà després de rebre una passada a l’espai. En la recta final, Arriba va tallar una passada del porter i va sentenciar amb una preciosa vaselina.

Així doncs, el filial groguet va véncer en un nou test d’una pretemporada que està deixant molt bones sensacions.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Iker Álvarez (Min. 46, Rubén Gómez); Lanchi, Espigares, Hugo Pérez (Min. 31, Efremov), C. Romero (Min. 46, Marcos Sánchez); Tiago (Min. 63, A. Gelardo), Carlo (Min. 63, Ontiveros), A. Del Moral (Min. 63, Fabio), Rodrigo (Min. 63, Requena); A. Forés (Min. 63, J. Arriba) i J. Pascual (Min. 63, F. Viveros).

FC Andorra: Ratti; M.A. Leal, Diego Glez, Pastor, Arroyo, David M.; Jandro, Bover, Molina; Nieto i Lobete.

Gols: 1-0. Min. 56: Ratti (en propia). 2-0. Min. 63: Marcos Sánchez. 3-0. Min. 89: J. Arriba

Àrbitre: Ortega Herrera (Comité Valencià). Va amonestar als locals Efremov i J. Arriba.

Incidències: Partit amistós entre el Villarreal B i el FC Andorra celebrat en el Camp 9 de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.