El filial acaba la primera fase de Blue Stars
ACF FOTOGRAFIA

El combinat de jugadors de el ‘B’ i ‘C’ és tercer de grup i jugaria pel cinquè lloc

El combinat de jugadors dels dues filials del Submarí va començar ahir la seua marxa en el Blue Stars/FIFA Youth Cup 2014 que se celebra a Zuric (Suïssa). Els grocs, situats en el Grup A, van debutar contra el FC Zürich. El Villarreal no va ser capaç de superar la fique rival i els suïssos amb un sol tant van aconseguir portar-se els tres punts (1-0). El pròxim partit, el Submarí ho va disputar contra l’equip amfitrió. Aquesta vegada sí, els grocs van aconseguir la victòria, per 2-0 davant el Blue Stars FC. Sense amb prou faenes descans, l’equip de la Plana s’enfrontava al líder del grup, el Benfica. Els portuguesos no van donar opció al quadre vila-realense i es van portar el partit amb un folgat 3-0.

En la jornada d’avui dijous, el Villarreal s’ha enfrontat al Asante Kotoko de Ghana, últim partit de grup per al Submarí. El partit que s’ha jugat a les 09.15 hores del matí ha finalitzat amb empat a 0. Ni els grocs ni els africans van poder anotar durant els 40 minuts de partit.

El Villareal és tercer de grup (4 punts), mancant la disputa del partit entre el Blue Stars (0 punts) i el Asante Kotoko (1 punts). Si els africans guanyen als amfitrions per més de dos gols de diferència, el Submarí serà quart, però sempre que el conjunt africà no aconseguisca els tres punts o no guanye per més de dos gols, els grocs seran tercers de grup i lluitaran per la cinquena posició del torneig, contra el tercer classificat del grup B.

El pròxim rival del filial pot ser FC Sion, Olympiakos, Bayern Munich o Grasshopper Club, en un partit que es disputarà avui al migdia.