skip to content
Descompte especial en el SanSan per als abonats del Villarreal
Descompte especial en el SanSan per als abonats del Villarreal

Els abonats groguets poden comprar l’abonament al festival per tan sols 55 euros

Els abonats del Villarreal podran gaudir del SanSan Festival al millor preu. El festival benicense, gràcies a l’acord de col·laboració amb el club groc a través d’Endavant Cultura, ha aplicat un espectacular descompte perquè cap groguet es quede sense ballar al ritme dels millors artistes del panorama nacional i internacional.

Per només 50 euros + despeses de gestió (55 euros), els abonats del Villarreal podran accedir els tres dies de festival (6, 7 i 8 d’abril) i gaudir d’un fantàstic cartell que compta amb artistes i grups de la talla de Leiva, Love of Lesbian, Lori Meyers, Zahara, Phoenix…  

Les entrades són nominals (no transferibles) i per a gaudir de la promoció, els assistents hauran d’acreditar ser abonat del club groc mostrant el DNI i l’abonament vigent en les taquilles del festival. Per cada abonament de la present campanya 2022-23, els aficionats poden aconseguir dues entrades amb descompte a l’esdeveniment musical. Els menors de fins a 15 anys hauran d’assistir acompanyats de pare, mare, tutor legal, o persona designada per aquests. A més, els menors d’edat hauran de portar una autorització d’un tutor legal.

sansan
Cartel del SanSan Festival 2023
Compartir.