Descarrega’t la foto oficial de la temporada 16/17!
Descarrega’t la foto oficial de la temporada 16/17!

HOYOYO

Els seguidors ja la tenen disponible amb el president Roig, el cos tècnic i els jugadors

Els seguidors del Villarreal CF ja es poden descarregar la nova foto oficial de la primera plantilla de la temporada 2016/17. A la foto, el president del club, Fernando Roig, posa al costat del tècnic Fran Escribá, tota la plantilla i el cos tècnic del Submarí en l’estadi El Madrigal. 

Per a fer-te amb la foto, pots descarregar de forma completament gratuïta l’arxiu adjunt a aquesta notícia o visitar l’apartat de PLANTER. A més, per a veure el vídeo de la sessió de fotos realitzada en El Madrigal tan sol has de punxar en la pestanya de vídeo situada al peu de la foto.

Villarreal 2016/17 (d’esquerra a dreta):

  • Fila superior: Álvaro, N’Diaye, Pato, Bonera, Musacchio, Andrés Fdez., Asenjo, Barbosa, Bruno, Víctor Ruiz, Bakambu, Soriano i Rodrigo.
  • Fila central: Jorge Garrido (encarregat de material), Adrián Ortells (encarregat de material), Juan Hernández (massatgista), Francesc Martí (analista), Jorge Sifre (analista), Pablo Manzanet (preparador físic), Pascual Donat (delegat de l’equip), José Mascarós (preparador físic), Fran Escribá (entrenador), Fernando Roig (president), Josep Alcácer (segon entrenador), Jesús Unanua (entrenador de porters), Pablo Vera (metge), Héctor Usó (nutricionista), Josep Rochera (fisioterapeuta), Rodrigo Herrero (fisioterapeuta), Jaume Cases (fisioterapeuta), Alberto Torres (readaptador físic) i Javier Pérez (fisioterapeuta).
  • Fila inferior: José Ángel, Sansone, Cheryshev, J. dos Santos, Soldado, J. Costa, Mario, Trigueros, S. Castillejo, Santos B., Rukavina i Jokic.

Foto oficial 16/17

Compartir.