Descarrega la foto oficial de la temporada 2018/19!
Descarrega la foto oficial de la temporada 2018/19!

HOYOYO

Els aficionats ja la tenen disponible amb el president Roig, el cos tècnic i els jugadors

Els seguidors del Villarreal ja poden descarregar la fotografia oficial de la primera plantilla de la temporada 2018/19. A la imatge posen, amb el president Fernando Roig, l’entrenador Luis García, el segon entrenador Pedro Rostoll, el preparador físic Eduardo Domínguez, l’analista Raúl Gallego, l’entrenador de porters Jesús Unanua, el delegat Xisco Nadal i tota la plantilla del Submarí amb la façana sud de l’Estadi de la Ceràmica de fons.

Per fer-te amb ella, pots DESCARREGAR LA FOTO OFICIAL AL PEU DE LA NOTÍCIA i disposaràs d’un record memorable de la plantilla 2018/19. També està present a l’arxiu adjunt a aquesta notícia una altra versió de la foto oficial en què apareixen al costat de la plantilla i el president Fernando Roig, tots els integrants del cos tècnic.

Villarreal CF 2018/19 (D’esquerra a dreta):

Fila superior: M. Layún, Álvaro, Bonera, Bruno, Andrés Fdez., S. Asenjo, Barbosa, Víctor Ruiz, Javi Fuego, Funes Mori i Iborra.

Fila central: Pedraza, Bacca, Xisco Nadal (delegat), Eduardo Domínguez (preparador físic), Luis García (entrenador), Fernando Roig (president), Pedro Rostoll (segon entrenador), Jesús Unanua (entrenador de porters), Raúl Gallego (analista), Gerard i Toko Ekambi.

Fila inferior: Morlanes, M. Llambrich, Chukwueze, P. Fornals, S. Cazorla, J. Costa, Mario Gaspar, M. Trigueros, S. Cáseres, Raba i Quintillà.

FOTO_OFICIAL.jpg
FOTO_OFICIAL_CUERPO_TECNICO_1.jpg

Compartir.