Derrota del filial en el Trofeu Teide (2-0)

El Villarreal B va caure davant el Tenerife en el torneig de pretemporada del conjunt illenc

El Villarreal B va caure en el seu últim partit de pretemporada davant el CD Tenerife (2-0) en el Trofeu Teide, celebrat en el municipi de Tenerife de La Orotava. Dos gols de cap passat la mitja hora van segellar la victòria a favor del conjunt local.

La primera ocasió va vindre amb un tir d’Ontiveros de fora de l’àrea als set minuts amb un pot difícil per a Tomeu Nadal. Més tard, Forés va fer el propi des d’una posició molt similar. No obstant això, passada la mitja hora de joc, els illencs van ficar dos gols seguits, la qual cosa va suposar un dur colp per al Mini Submarí. Alassan va avançar al conjunt de Tenerife amb una rematada de cap impossible d’atallar per a Iker. Seguidament, a l’eixida d’un córner, Williams va posar el segon també de cap.

Amb el marcador advers, el filial va eixir en la segona meitat per la remuntada i Ontiveros va tindre una gran doble oportunitat en els primers compassos. Les notícies positives del segon acte van ser els debuts de Pablo Navarro i Unai, d’etapa juvenil.

D’aquesta manera, el Villarreal B no va poder aconseguir la victòria en el Trofeu Teide davant un complicat rival com el CD Tenerife abans del debut en LALIGA Hypermotion.

Fitxa tècnica

CD Tenerife: T. Nadal, Aitor Buñuel, Elady, Aitor Sanz, Waldo, Teto, Sipcic, Nacho, Alassan, Pablo i Williams.

Villarreal B: Iker Álvarez; Víctor Moreno (Min. 46, Pablo Navarro), Espigares, Hugo, Marcos Sánchez; Tiago (Min. 64, Fabio), A. Del Moral, A. Gelardo (Min. 74, Efremov), Ontiveros (Min. 64, D. Collado); A. Ferrari (Min. 64, Unai) i A. Forés.

Gols: 1-0. Min. 31: Alassan. 2-0. Min. 34: Williams

Àrbitre: Pulido Santana (Comité Canari).

Incidències: Trofeu Teide disputat entre el CD Tenerife i el Villarreal B celebrat en l’Estadio Los Cuartos de La Orotava (Tenerife).