skip to content
Un gran moment per a reaccionar
Un gran moment per a reaccionar

LFP

Pina destaca que coincideixen tots els factors per a veure un bon espectacle davant el Barça

Les millors condicions possibles. El migcampista del Villarreal, Tomás Pina, creu que el partit enfront del FC Barcelona del pròxim diumenge (Estadi El Madrigal, 21.00 hores) suposa una gran oportunitat perquè els grocs reaccionen i tornen a oferir les millors sensacions. “Estem amb ganes de reaccionar, les sensacions no són bones i les volem canviar. Ve el Barcelona i tenim una bona oportunitat per a fer-ho i per a donar-li una alegria a la nostra gent. Es donen tots els condicionants per a poder viure un bon partit i per a poder fer alguna cosa important, se’ns presenta una revàlida bonica i volem aprofitar-la. Si guanyem el diumenge tot canvia, l’equip solucionaria la seua classificació per a Europa i, el més important, ho faria amb una gran alegria per a tots”.

Malgrat l’entusiasme i a les ganes que posarà el Submarí, el manxec és conscient del complicadíssim que resultarà la trobada davant el conjunt blaugrana. “El Barcelona és sempre el Barcelona, és una papereta dificilíssima, ells han sigut el millor equip en els últims temps i açò cal respectar-ho. És veritat que ara sembla que són una mica més vulnerables i potser tinguem alguna opció més, però sempre seguirà sent el Barça. L’equip està motivat i amb ganes, tenim l’oportunitat de guanyar a un gran rival i fer-ho per a estar a Europa. A més sí guanyem podem tancar la temporada amb una gran victòria i amb una gran festa”.

Per al ciutat-reialenc, el descens en el rendiment pot respondre a moltes raons, si ben no cal oblidar la impressionant temporada que està quallant el conjunt de Marcelino. “És difícil saber que li passa a l’equip, és complicat saber el perquè d’aquest baixó. La meua experiència em diu que al llarg d’una temporada sempre hi ha ratxes bones i dolentes i és complicat que no les tingues. L’equip ve de lluitar molt en segona, va començar molt forta i ara ha arribat aqueix baixó. Però si es fa una anàlisi de la trajectòria, aquesta és bona i és injust no reconèixer-ho. Tots haguérem signat arribar a aquest partit així, amb l’opció de certificar la setena plaça i amb la idea de gaudir d’un gran partit”.

Pel que fa al seu bon moment, Pina va reconèixer trobar-se bé i, la qual cosa és més important, en ple creixement. “Jo em sent bé, al principi em va costar adaptar-me i ara em sent bé. L’altre dia no vam estar ningú ben i per tant no estic content, però si que crec que estic en una bona projecció i estic content per açò”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPpina23abrilweb.mp4{/mp4remote}
Compartir.