Daniel Anglés s’imposa a Bèlgica
Daniel Anglés s’imposa a Bèlgica

CLUB ATLETISME PLAYAS DE CASTELLÓN

El llançador de pes del Playas aconsegueix una marca de 18.01 metres

El llançador de pes Daniel Anglés del Playas de Castellón, equip patrocinat pel Villarreal CF, ha aconseguit la victòria en el Meeting Internacional de Sin-Niklaas (Bèlgica). L’atleta peñiscolà va aconseguir una marca de 18,01 metres que li ha servit per a pujar pel cap alt alt del podi. La pròxima competició de Dani serà la segona jornada de la Lliga de Divisió d’Honor, que es disputarà el 7 de juny a València.

Molt bons resultats per a altres atletes

Ahir es va celebrar a Madrid el XVI Trofeo Atletismo Ciudad de Fuenlabrada i els atletes del Playas de Castellón van aconseguir grans resultats. Destacable és l’actuació de Mark Ujakpor, que va disputar les proves dels 100 i 400 metres lliures. Mentre que en la primera ha sigut tercer, en els 400 metres ha aconseguit la victòria amb una marca de 47,12 segons, aconseguint així el millor registre de la temporada. A més, l’atleta juny, Francisco López, ha aconseguit també guanyar la prova dels 100 metres barres amb un crono de 13,68 segons, quedant-se a una centena del rècord d’Espanya.

D’altra banda, a Vigo el llançador de disc Frank Casañas va aconseguir un llançament de 62,76 metres, afegint un centímetre més a la seua millor marca espanyola de la temporada. 

Compartir.