El Villarreal B mereix més davant el líder (1-2)

El filial groc es va avançar en el marcador amb un gran gol de Forés, però no va poder aguantar el seu avantatge contra el Leganés

El Villarreal B va perdre davant el Leganés en un partit molt disputat. El filial groc va aconseguir avançar-se en el marcador amb un tremend golàs d’Álex Forés, però l’equip ‘pepinero’ va aconseguir la remuntada en la segona meitat amb gols de Sergio G. i Jorge Sáenz. Sens dubte, l’equip de Miguel Álvarez va meréixer més davant el líder (1-2).

L’onze inicial dels grocs presentava novetats importants. La més destacada va ser la presència del joveníssim central Pau Navarro. Amb tan sols 18 anys, el defensa de La Vilavella va formar en l’eix de la saga rendint a un excel·lent nivell al llarg de tot el partit. Va ser la seua primera titularitat en el futbol professional. També va estar d’enhorabona Jordi Ortega, que va entrar en una convocatòria del filial per primera vegada aquesta temporada. Tots dos jugadors són naturals de la província de Castelló.

El Villarreal B va començar el partit amb confiança. Movent la pilota amb criteri i buscant l’esquena dels centrals del Leganés gràcies a la mobilitat de Jorge Pascual i Álex Forés. Precisament el ‘9’ del Mini Submarí va ser l’autor del 1-0. Va rebre en tres quarts, es va perfilar i va soltar un tremend xut que va entrar per tota l’esquadra. Imparable.

El Leganés va buscar l’empat, però la defensa groga es va mostrar sòlida. De fet, va ser l’equip de Miguel Álvarez el que va poder ampliar la seua renda. Ontiveros es va inventar un genial passe interior per a Forés i la pilota no va acabar dins de la porteria a causa de la miraculosa intervenció de Diego Conde.

En l’inici de la segona part va haver d’aparéixer Iker Álvarez per a mantindre el 1-0. El porter andorrà es va fer gegant en una eixida davant Diego.

El Villarreal B contenia les escomeses del conjunt ‘pepinero’ conforme passaven els minuts i la seua portera es va erigir en un dels herois del xoc. Iker l’estava parant tot. Un fenomen.

Al filial groc se li va escapar el partit en dos minuts. El Leganés va aconseguir remuntar gràcies als punts de Sergio G. (1-1, m. 82) i Jorge Sáenz (1-2, m. 84).

El pròxim partit del Villarreal B serà en el feu del Real Oviedo (diumenge, 31 de març).