skip to content
Il·lusió pels quarts de final
Il·lusió pels quarts de final

Quique Setién espera un partit d’alternatives i entretingut davant el Real Madrid (dijous, 21.00 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit front el Real Madrid, corresponent als huitens de final de la Copa del Rey que es disputarà aquest dijous, a partir de les 21.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica. Aquestes han sigut les declaracions més destacades del tècnic de Santander:

Un partit a tot o res

“En la Copa del Rey no hi ha marxa enrere i no et pots equivocar perquè et quedes fora. Això accentua encara més el sentiment de concentració i exigència, però és una cosa a la qual el futbolista està acostumat i ho accepta com una exigència més del que fa”.

Un duel intens

“Per a nosaltres tots els partits han de ser intensos. Contra el Real Madrid els partits sempre són complicats perquè sabem el potencial que tenen. Sabem que tenen jugadors diferencials que, malgrat no fer un bon partit, et poden marcar la diferència”.

El moment del Real Madrid

“Preferisc jugar contra un equip que ve de guanyar que de perdre. El Real Madrid perd molt poques vegades dos partits seguits. Jo no faig cas als que diuen que estan cansats o en un mal moment perquè qualsevol animal ferit és molt més perillós que un sa. Estic segur que vindran a guanyar”

El paper fonamental de l’afició

“En el partit de LaLiga ja vam rebre un grandíssim suport i espere el mateix demà perquè hi haurà moments de feblesa en els quals el seu suport ens vindrà bé per a enfortir-nos. El suport i la calor de la teua gent quan les coses no van bé és un plus molt important”.

Compartir.