Placeholder canvas
Comunicat oficial: COVID-19
Comunicat oficial: COVID-19
||||||

El Villarreal CF arriba a un acord de rebaixa salarial amb el primer equip i descarta aplicar un ERTO

En aquests moments de màxima dificultat per les greus conseqüències que està generant la pandèmia del COVID-19 a nivell mundial i amb totes les competicions suspeses, el Villarreal CF ha arribat a un acord de rebaixa salarial amb la primera plantilla professional i el seu cos tècnic per a fer front a l’impacte econòmic que tindrà en els seus comptes, a causa de la possibilitat que les principals vies d’ingrés del club es vegen retallades.

L’acord ha sigut comunicat pel president del club, Fernando Roig, en una roda de premsa en les instal·lacions del patrocinador principal del club, el Grup Pamesa. En la seua compareixença, el mandatari ha donat a conéixer les mesures de prevenció i sanitat preses per l’empresa davant el COVID-19, acompanyat pel cap dels serveis mèdics del Villarreal CF, Adolfo Muñoz, qui es va encarregar d’explicar el procediment.

L’entitat vol agrair enormement el compromís i la responsabilitat que han assumit els seus futbolistes i cos tècnic per a facilitar l’acord i contribuir amb la situació econòmica de la institució, en la reducció dels seus salaris en un 20%, en el cas que se suspenga definitivament la competició, o en percentatges menors davant diferents escenaris possibles, com la represa de la competició amb i sense públic.

La solidaritat assumida pels seus jugadors i cos tècnic, davant el cessament de l’activitat econòmica per l’Estat d’Alarma decretat pel Govern, ha sigut determinant perquè el club haja decidit també realitzar un gran esforç per a continuar mantenint els llocs dels seus 623 treballadors i les seues famílies i evitar demanar l’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO).

Cal destacar que la institució, sensibilitzada amb la situació actual, està col·laborant amb el seu entorn garantint l’alimentació bàsica de les famílies amb escassos recursos i col·lectius en risc d’exclusió social, repartint més de 200 menjars diaris a través de la campanya #CuentaConmigo, impulsada per l’entitat, primer equip i Fundació Carlos Bacca. Aquesta iniciativa també consisteix a oferir serveis de restauració gratuïts al Personal Sanitari i Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat de la zona, com a mostra del més profund agraïment pel valuós esforç que estan realitzant a vetlar per la nostra cura i protecció.

El Villarreal CF vol mostrar el seu afecte i suport als qui estan patint les conseqüències d’aquesta pandèmia i prega als seus afeccionats que actuen de manera responsable i solidària per a evitar la propagació del COVID-19. Així mateix, l’entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguen al seu abast per a contribuir a sumar-se a la lluita contra el coronavirus.

#EsteVirusLoParamosUnidos

#EndavantMésQueMai

#CuentaConmigo

 

 

Compartir.