skip to content
Cienfu, qualitat en la medul·lar fins a 2023
Cienfu, qualitat en la medul·lar fins a 2023
||||

La migcampista asturiana assegura la seua continuïtat amb el Villarreal Femení

El Villarreal CF i María Cienfuegos Baragaño (08/04/2001, Langreo, Astúries) han aconseguit un acord de renovació perquè la migcampista asturiana continuï vestint l’elàstica groga durant la pròxima temporada. Així, Cienfu seguirà vinculada al Villarreal CF fins al 30 de juny de 2023.

La migcampista va aterrar al Villarreal Femení en la temporada 2020/21, sent una campanya històrica per a les ‘groguetes’ gràcies a una temporada de somni que els va permetre ascendir a Primera Iberdrola. En el seu debut en la màxima categoria del futbol femení espanyol, Cienfu ha participat en 29 partits, sent titular en 22 d’ells. A més, s’ha convertit, malgrat la seva joventut, en una jugadora de referència en la medul·lar del Villarreal Femení. El seu talent amb la pilota i el no tindre por a l’hora de jugar li han permès anar millorant partit rere partit.

L’asturiana es converteix així en la novena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23. A María Cienfuegos cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez, Vera Rico, Elena de Toro, Belén Martínez i Yenifer Giménez.

Compartir.