Capoue: “Només volem guanyar”
Capoue: “Només volem guanyar”

El migcampista francés ha destacat que l’equip vol tallar la mala dinàmica davant el Getafe CF (dilluns, 21.00h)

El futbolista del Villarreal Étienne Capoue ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat del Submarí, que s’enfronta el dilluns 27 de febrer, a les 21.00 hores, en l’Estadio de la Cerámica.

Roda de premsa completa d’Étienne Capoue

Partit dur davant un Getafe corretjós

“Tenim un partit molt complicat davant el Getafe. Sabem que vol salvar la categoria i defensarà amb molta intensitat. Hem de superar les seues armes i hem de guanyar. Estem en una mala ratxa i hem de superar-la ràpid”.

Màxima comunió amb l’afició

“Necessitem a l’afició. La nostra gent està sempre amb nosaltres fins quan no estem bé. Hem de donar-ho tot i entre els dos tirar avant el partit davant el Getafe”.

Una mala dinàmica

“La veritat és que no estem bé. Portem quatre derrotes seguides i no estem acostumats. Tenim un bon equip, la mentalitat és la correcta i hem de posar-lo tot en el camp. Volem guanyar al més prompte possible”.

Sort esquiva davant el Mallorca

“Crec que a Mallorca ens quedem molt ràpids amb un home menys. És molt complicat en LaLiga guanyar amb un menys. El Mallorca és molt bon equip i ens va posar en complicacions”.

Molta faena davant el Getafe

“Saben com juguem. Es fiquen darrere i és més difícil per a nosaltres. Hem de superar les dificultats que ens estem trobant davant alguns rivals, que es tanquen més. Estem treballant bé per a guanyar al Getafe”.

La ferma voluntat de guanyar

“No estem tranquils. Volem guanyar. No podem transmetre nerviosisme. És una bola que es va fent més gran del que és. Només pensem a guanyar. Volem acabar amb la ratxa”.

Compartir.