Placeholder canvas
Calleja: “Ens han perjudicat”
Calleja: “Ens han perjudicat”
||||||

El tècnic lamenta les decisions arbitrals i exalça el gran nivell de l’equip, tot i no poder sumar davant el Levante UD

L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, va comparèixer davant els mitjans de comunicació per analitzar la derrota del Submarí davant el Levante UD. El preparador groc va lamentar les decisions arbitrals, que van decantar un xoc marcat per la polèmica: “Ens han perjudicat. Les dues accions dels penals són molt rigoroses. Tampoc entenc que manen repetir-ho. En la primera acció de penal, l’àrbitre està molt prop, ho veu clar i no ho assenyala. En altres ocasions, el convenciment de l’àrbitre ha pesat més que el VAR. El segon és molt justet i interpretable. A més, en aquesta ocasió, el col·legiat ni tan sols s’acosta a veure-ho al VAR. Si tot segueix així, veurem molts penals en cada partit i a més, es repetiran sempre perquè ha estat qüestió de centímetres. És una cosa preocupant. Ens podem carregar el futbol”.

Tot i la polèmica, l’equip de Javi Calleja va signar un gran partit i va ser superior al seu rival: “Hem dominat i hem tingut personalitat, sent molt superiors a ells. Especialment, en el primer temps. És una llàstima que no hàgem sabut tancar el partit. Hem començat molt ficats en el xoc, defensant bé, sortint amb perill i generant ocasions. Només he trobat a faltar un poc més d’encert”.

Finalment, el tècnic groc ha ressaltat que ara és el moment de tenir el cap fred i quedar-se amb la part positiva del xoc: “Cal tranquil·litzar-se i ser molt cauts amb el que diem. Hem d’analitzar tot el positiu. Ens anem amb el cap alt. El treball ha estat molt bo i així hem d’afrontar els partits”.

Compartir.