skip to content
Brereton: “És un gran salt en la meua carrera”
Brereton: “És un gran salt en la meua carrera”

L’anglochileno s’ha mostrat il·lusionat per la seua arribada al Villarreal i somia amb triomfar de groc

El Villarreal CF ha presentat oficialment a Ben Brereton com a nou futbolista groguet. Acompanyat pel conseller delegat Fernando Roig Negueroles, el davanter anglochileno ha compartit les seues primeres paraules com a jugador del Submarí.

Presentació oficial de Ben Brereton

“Vull agrair a la gent la benvinguda que m’ha donat. És el meu quart dia en el club i em sent com a casa. L’afició m’ha donat molt d’afecte per xarxes socials. Estic amb moltes ganes de començar. És un gran salt en la meua carrera. És un gran assoliment per a mi jugar en un club tan gran com aquest”, ha declarat Brereton en la seua primera intervenció.

Després de triomfar a Anglaterra, Ben Brereton arriba a Espanya amb l’objectiu d’adaptar-se a un nou futbol: “Ha sigut una gran decisió vindre a Espanya. Es juga un futbol diferent. En pocs entrenaments, m’he adonat que ací hi ha molta qualitat. La Championship és una competició en la qual predomina molt el físic, però ací els entrenaments també són competitius”.

Entre les virtuts de Brereton destaca la polivalència i la versatilitat del seu joc: “He parlat amb l’entrenador i jo vull jugar on crega que puc ajudar més. Puc jugar en les dues bandes o en el centre. Ho feia així en el Blackburn i ací també puc fer-ho”.

Quant als seus objectius com a nou futbolista del Villarreal, Ben Brereton somia amb ajudar al seu nou club amb gols i assistències: “El meu objectiu és conéixer bé el club i intentar jugar el màxim possible. Soc davanter i els números compten. Vull aportar al Villarreal gols i assistències”.

Finalment, l’internacional xilé, que té una curiosa història esportiva, ha reconegut que està aprenent espanyol: “La meua mare és xilena. Ella va arribar de xiqueta a Anglaterra. No parlava molt d’anglés. Sempre he tingut en compte que ella era xilena. I des que em va cridar Xile per a representar-ho, no m’ho vaig pensar. Ha sigut tot fàcil. Vindre ací m’ajudarà per l’enllaç cultural entre Xile i Espanya. Estic aprenent castellà i estic molt content de poder fer-ho”.

Roig Negueroles: “És un jugador versàtil i que portàvem temps seguint”

El conseller delegat del Villarreal CF ha liderat la presentació de Ben Brereton com a nou futbolista groguet. Fernando Roig Negueroles li ha donat la benvingut al davanter i s’ha mostrat satisfet per la seua arribada al club groc: “Estem contents amb el seu fitxatge. És un jugador que ha fet molts gols en la Championship. És versàtil i pot jugar tant de banda esquerra com de davanter. És un jugador que portàvem seguint molt temps. Estem contents que jugue al Vila-real i esperem que tinga una etapa molt reeixida en el club”.

Compartir.