skip to content
Benicàssim gaudeix de la Copa Endavant 3×3
Benicàssim gaudeix de la Copa Endavant 3×3

La localitat de la Plana Alta va acollir ahir aquesta iniciativa del Tour Centenari

Benicàssim va gaudir ahir de la Copa Endavant 3×3! La localitat de la Plana Alta va albergar aquest divertit torneig ahir, dimecres 22 de març, a la vesprada en el Camp Municipal Torre de Sant Vicent. El certamen, organitzat pel Villarreal CF, celebra el centenari de l’entitat per tota la província de Castelló.

El certamen esportiu, emmarcat dins de la iniciativa Tour Centenari Groguet, va comptar amb més de 90 participants, entre els equips de les dues categories participants. Els guanyadors van ser Castellón (categoria Blau) i Juvisa Team (Categoria Groc), que van segellar la seua passe a la gran final, que se celebrarà el 10 de juny sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica. A més tots els jugadors van rebre una samarreta grogueta especial per a disputar el torneig, així com una motxilla amb un pack de benvinguda.

En el lliurament de medalles, van ser presents l’ambaixador del Submarí, Marcos Senna, i la regidora d’Igualtat, Comerç i Joventut de l’Ajuntament de Benicàssim, Vanessa Batalla.

Així mateix, el Villarreal CF va portar a Benicàssim el trofeu de la UEFA Europa League, un títol collit en 2021 davant el Manchester United a Gdansk (Polònia).

Compartir.