Aixa Salvador gaudeix en la seua ‘tornada a l’escola’
Aixa Salvador gaudeix en la seua ‘tornada a l’escola’
HOYOYO||||

La davantera ‘grogueta’ va visitar el Dean Martí d’Orpesa gràcies a la iniciativa de ‘Una Estrella al Teu Col·le’

La davantera castellonenca Aixa Salvador ha visitat el CEIP Dean Martí d’Orpesa gràcies a l’activitat de ‘Una Estrella al Teu Col·le’. La futbolista del Femení A ‘groguet’ s’ho ha passat d’allò més bé amb els menuts compartint grans moments i divertides anècdotes sobre la seua curta, pero exitosa trajectòria.

Durant l’encontre, els menuts estudiants van poder sentir-se periodistes per un dia i satisfer la seua curiositat, plantejant tot tipus de qüestions en una divertida i emocionant ‘roda de premsa’. A més, els alumnes es van fer amb l’autògraf de la jugadora internacional amb les categories inferiors de la Selecció Espanyola. I per si fos poc, els menuts van anar al pati de l’escola per tocar la pilota amb Aixa.

La iniciativa ‘Una Estrella al Teu Col·le’, emmarcada dins la iniciativa d’Endavant Club Groguet i pertanyent al programa de Responsabilitat Social Corporativa del club groc, presenta un llarg recorregut des de fa diverses temporades. En el present curs, Bonera i Migueloón han acudit al CEIP Pintor Camarón de Segorbe; Sergio Asenjo, al centre Escola Pia de Castelló; Andrés Fernández, a la Consolació de Borriana; Toko Ekambi, a La Panderola de Vila-real; Morlanes i Miguelón, al CEIP José Soriano; Iborra, al CEIP Sant Joan de Moró; i en aquesta ocasió la castellonenca Aixa Salvador ha assistit al CEIP Dean Martí d’Orpesa.

D’ara endavant, els futbolistes del Villarreal aniran passant per més centres escolars per conèixer i gaudir dels més menuts. A més de la visita de les estrelles del Villarreal, els centres escolars de la província de Castelló poden completar de manera gratuïta un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc, així com una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

 

 

Compartir.