Últimes places per al Campus de Pasqua!
Últimes places per al Campus de Pasqua!

L’activitat tindrà lloc del 2 al 5 d’abril a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

El Villarreal CF oferix les últimes places per a inscriure’s al Campus de Pasqua, que tindrà lloc del 2 al 5 d’abril a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Els joves talents que tinguen entre 4 i 17 anys podran gaudir del futbol de la mà del Submarí Groc en unes instal·lacions d’excepció gràcies a este esdeveniment.

Les joves estreles tindran l’oportunitat de millorar la seua destresa futbolística i entrenar sota les directrius dels tècnics de la Cantera Grogueta. Tot això en unes instal·lacions esportives d’alt rendiment.

Les jornades del Campus de Pasqua, que tindran lloc de 9.00 a 14.00 hores, comptaran amb dos sessions d’entrenament que incidiran en aspectes formatius, el desenvolupament motriu i coordinatiu, exercicis de psicomotricitat, treball específic per a porters, i activitats d’estimulació de treball en equip i cooperació. I com no pot ser d’una altra forma, la part més divertida i favorita dels participants: competició de mini partits.

Per només 200 euros per al públic general i 190 per als jugadors i jugadores que formen part del futbol base del club, el Campus de Pasqua del Villarreal CF proporcionarà a tots els participants un equipament del Campus Villarreal CF (samarreta i pantalons), una botella d’aigua personalitzada, realitzaran una visita a l’Estadi de la Ceràmica i rebran un diploma personalitzat. A més comptaran amb cobertura mèdica privada durant l’activitat.

Compartir.