skip to content
A Balaídos per a continuar somiant a Europa
A Balaídos per a continuar somiant a Europa

El Villarreal visita al Celta per a tractar de aconseguir la seua setena victòria consecutiva

El Submarí torna a LaLiga. El Villarreal CF s’enfronta al RC Celta aquest divendres, a les 21.00 hores, en l’Estadio de Balaídos. El conjunt de Quique Setién es desplaça a terres gallegues amb optimisme i confiança després del prestigiós triomf reeixit davant el Real Madrid en l’Estadi de la Ceràmica (2-1).

En la taula classificatòria, nou punts separen a tots dos conjunts. El Villarreal ocupa la sisena posició amb 27, mentre que el conjunt vigués és setzé amb 16 punts. En l’últim partit entre els dos conjunts, el Submarí es va imposar per 1-0 en l’Estadi de la Ceràmica gràcies a un solitari gol de Dani Parejo. D’altra banda, en l’última visita grogueta a Balaídos, el partit va acabar en empat (1-1). Alberto Moreno va ser el golejador groguet aquella vesprada.

En els últims 34 partits entre els dos, els vigueses han guanyat 14 vegades, s’han produït 7 empats i els grocs han vençut en 13 ocasions. La diferència de gols és de 52-43 a favor dels groguets.

El Submarí arriba en un gran moment de forma després d’unes últimes setmanes molt positives, tant dins com fora del camp. Sis són les victòries que encadena el conjunt groc, aquestes han sigut contra: Espanyol (0-1), Santa Amalia (0-9), Guijuelo (1-2), Valencia (2-1), Cartagena (1-5) i Real Madrid (2-1). Enfront del RC Celta, els groguets buscaran la seua setena victòria consecutiva que els consolide en llocs europeus.

Compartir.