Yeremy Pino, candidat al premi Golden Boy
Yeremy Pino, candidat al premi Golden Boy
||||

El talentós jugador canari forma part dels 40 nominats al guardó de millor futbolista jove del planeta

El futbolista del Villarreal Yeremy Pino és un dels candidats a alçar el premi Golden Boy. L’hàbil jugador canari forma part de la llista de 40 jugadors nominats a aquest prestigiós guardó, que atorga el periòdic esportiu italià Tuttosport al millor futbolista sub-21 del planeta.

Un any de rècords per a Yeremy Pino

En menys de 365 dies, Yeremy Pino ha emergit en l’escena futbolística de la mà del Villarreal CF. A base d’esforç i grans actuacions, el canterano groc va convéncer a Unai Emery i es va convertir en un futbolista important per al conjunt ‘groguet’. No en va, la passada campanya va disputar un total de 37 partits.

El colofó a un curs impressionant per al canari va ser la consecució de la UEFA Europa League 20-21. Per si no fos prou, va passar a la història per ser el jugador més jove a alçar el prestigiós trofeu continental, amb tan sols 18 anys i 218 dies.

El seu gran paper en el Villarreal CF li ha obert les portes de la Selecció Espanyola Sub-21. Enguany ha disputat el Campionat d’Europa amb el conjunt dirigit per Luis de la Fuente i fins i tot va ser convocat per la Selecció Absoluta per a la bambolla paral·lela prèvia a l’Eurocopa.

Compartir.