Yellow Cup Easter: el pols del futbol base
Yellow Cup Easter: el pols del futbol base

HOYOYO

El torneig, que arriba carregat d’actes, enfronta aquest cap de setmana a equips procedents de tots els racons del planeta

Ja roda la pilota en la Villarreal CF Yellow Cup Easter 2017. El prestigiós torneig organitzat pel Submarí ha reunit a les instal·lacions dels groguets, una vegada més, a alguns dels millors equips de futbol base. Conjunts procedents de tots els racons del planeta s’estan veient les cares en les dues ciutats esportives del club al llarg del cap de setmana en un torneig inoblidable. 

Si vols conèixer tots els resultats i classificacions de la Villarreal CF Yellow Cup Easter tan sol cal punxar en el següent enllaç: RESULTATS Y CLASSIFICACIONS YELLOW CUP EASTER

A més, la competició arriba carregada amb un munt d’actes complementaris, com és el cas de la signatura d’autògrafs que aquest matí han protagonitzat Cédric Bakambu i Adrián López. Demà dissabte, tindrà lloc la Gran Festa de la Villarreal CF Yellow Cup Easter, en la qual es farà lliurament d’una medalla a tots els participants. 

Una festa en l’estadi groc a la qual assistirà el exjugador del Submarí i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, que ja en l’edició anterior va fer les delícies dels milers d’assistents a l’acte.

Compartir.