skip to content
“Vull demostrar que estic en el meu millor moment”
“Vull demostrar que estic en el meu millor moment”
||||||

José Luis Morales ha destacat que jugar al Villarreal és un gran repte a nivell personal i una oportunitat que no podia deixar escapar

José Luis Morales ha sigut presentat aquest dijous com a nou futbolista del Villarreal CF. El nou atacant ‘groguet’, acompanyat pel president Fernando Roig, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, donant les seues primeres declaracions com a jugador del Submarí.

El futbolista groc ha iniciat la seua compareixença agraint al club la confiança i l’aposta que han fet per ell: “Vull donar-li les gràcies al club per aquesta oportunitat. Estic molt content de poder fer aquest gran pas en la meua carrera. Arribe a un club que creix temporada a temporada i que competeix contra els millors clubs d’Europa. No podia deixar escapar l’oportunitat de jugar ací, en un club que l’any passat va estar entre els millors quatre equips de tota Europa”.

Morales ha destacat que arriba al Villarreal amb moltes ganes i que el seu desembarcament en el Submarí suposa una gran oportunitat: “Tinc ganes de treballar i poder ajudar a l’equip. Tant de bo fem una gran temporada. Volia continuar creixent com a personal i com a professional i arribar al Villarreal era una gran oportunitat que havia d’aprofitar. Crec que ací experimentaré sensacions que encara no he viscut com a futbolista”.

El jugador madrileny ha assenyalat que el seu fitxatge pel club groc serà tot un desafiament a nivell professional “Volia tindre un repte nou i fer un pas més. Ací hi ha jugadors molt bons, dels quals aprendré molt. Vull posar-me a prova i veure el nivell que puc mostrar en un equip com el Villarreal. És un repte molt bonic i lluitaré per ajudar a l’equip tot el possible”.

Quant a objectius, Morals prefereix no marcar-se metes a llarg termini i tractar de gaudir del seu nou equip: “Vull donar el meu màxim nivell, ajudar a l’equip i gaudir del dia a dia, treballant en cada entrenament. Vull tindre minuts. Sé que serà difícil perquè hi ha molt de nivell, he d’adaptar-me i ser capaç de donar el millor de mi. La resta d’objectius els anirem veient amb el pas del temps”.

Finalment, l’última incorporació groga ha reconegut que arriba al Villarreal en un gran moment: “A nivell professional, amb 35 anys, aterre en un equip que juga a Europa. Ara he de demostrar que estic en el meu millor moment. M’ha arribat aquesta oportunitat en la meua etapa de maduresa. Arriben quan arriben i cal aprofitar-les”.

Compartir.