Placeholder canvas
“Volem ser un equip que gaudisca i faça gaudir”
“Volem ser un equip que gaudisca i faça gaudir”

Pacheta ha destacat que per a guanyar a l’Almería cal ser amos de la pilota i frenar la velocitat del rival

L’entrenador del Villarreal, José Rojo ‘Pacheta’, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant la UD Almería (diumenge, 16.15 hores). El primer partit del tècnic burgalés en la banqueta groguet.

Malgrat la seua recent arribada, l’entrenador castellà-lleonés s’ha mostrat optimista i creu que li ha donat temps a transmetre el seu missatge: “Hem arribat fa poc, però crec que ja ens ha donat temps a donar-los informació i hem de veure ja coses de la idea que tenim en el partit davant l’Almeria”.

En ser preguntat per la identitat del seu nou equip, Pacheta ha destacat que vol un equip dinàmic i que il·lusione: “Volem que el nostre equip gaudisca, però que també ens faça gaudir. I aqueix gaudi no està renyit amb el treball”.

El nou tècnic groguet ha analitzat les virtuts de l’Almería, pròxim rival del Villarreal: “Aquest partit és el més important. Només pensem en aquest. És molt bon equip, molt ràpid i amb jugadors joves i un entrenador que domina aquestes situacions i la categoria. Hem d’estar molt atents, ja que tenen molt talent en totes les línies. És un equip potent, encara que porte pocs punts. Ha merescut més del que ha sumat. Hem d’anar molt atents a aquest partit.

La recepta per a guanyar el diumenge, Pacheta la té clara: “Hem de frenar la velocitat de l’Almería i no deixar-los córrer i, per descomptat, ser amos del partit a través de la pilota. Aquestes són les claus”.

Gaudeix al complet de la primera roda de premsa de Pacheta prèvia a un partit de lliga:

Compartir.