Placeholder canvas
“Volem guanyar per a ser primers de grup”
“Volem guanyar per a ser primers de grup”
||||||

Unai Emery analitza a l’Àustria Wien com un equip “modern quant a la idea de joc”

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha assegurat aquest migdia que veu el partit d’aquest dijous davant el Austrian Wien (21.00 hores, Ciutat de València) com una oportunitat d’afermar-se en el més alt del Grup C de la UEFA Conference League. Això sí, adverteix que no serà gens senzill doblegar al conjunt austríac.

Amb il·lusió i respecte

“Ho afrontem amb la il·lusió del que suposa Europa, amb respecte a tots els equips i amb la il·lusió de ser primers de grup. Vam traure una victòria treballada a Israel i per això tractem d’equilibrar la dificultat del partit que ens trobarem demà. Tots els partits a Europa són difícils, però a casa volem fer-nos forts i més amb la nostra gent. La trajectòria de moment és bona a Europa i demà voldrem viure de nou tot això”.

Guanyar per a afermar-se

“El primer objectiu passa per guanyar, tindre nou punts per a estar més prop de l’objectiu, que és ser primers de grup. També la gestió dels futbolistes, que tots se senten partícips”.

Retorn d’Alberto Moreno

“Alberto és un jugador que ens dona una energia tremenda, molt volgut en el vestuari i que transmet molta vitalitat. M’encanta veure-li entrenar i en el grup perquè aqueixa energia positiva necessària per al vestuari. Estava sent un jugador molt important fins a la seua lesió i té unes característiques que ens aporten molt”.

Continuïtat en l’equip

“Hem fet un treball de pretemporada en el qual hem tractat de construir un equip i constantment estem remarcant millores, trobant les virtuts que tenim. Que tots tinguen la seua participació com Dela, jugador del filial que demà estarà amb nosaltres. La meua idea és donar-li continuïtat a l’equip i trobar rendiment des de la confiança i l’exigència”.

Anàlisi del rival

“L’Àustria de Viena és un equip modern quant a idea de joc, juga molt bé a futbol. Té un sistema bastant identificable que pressiona alt i dins d’aqueixa modernitat trau coses molt de profit. Nosaltres hem de trobar les nostres virtuts que estiguen per damunt d’aqueixes característiques”.

Missatge a l’afició

“L’afició està sent fidel a l’equip malgrat l’adversitat d’haver d’anar a València. Volem que tots facen l’últim xicotet esforç. Per a nosaltres és important veure el color groc en les graderies”.

Compartir.