“Volem fer un gran partit davant el Barça”
“Volem fer un gran partit davant el Barça”
||||||

Emery ha destacat que és un partit molt bonic i que el Villarreal accepta el repte de guanyar als millors (dissabte, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de l’encontre davant el FC Barcelona, que se celebrarà aquest dissabte, a les 21.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

Il·lusionats davant partits del màxim nivell

“Amb molta il·lusió de jugar partits d’aquest nivell. La dificultat és un repte i volem trobar respostes. Venim de jugar davant el Manchester United. Ara ens enfrontem al FC Barcelona. Tornem novament al nostre estadi, amb la nostra afició”.

Un partit bonic i amb molts al·licients

“És un partit molt bonic per a l’afició, li demanem que estiga amb nosaltres. Volem que es veja una bon encontre. Busquem fer una bona faena amb la nostra idea de joc, que volem continuar reforçant amb treball”.

Trobar la regularitat en LaLiga

“Volem tindre una identitat clara, un estil que ens faça sentir còmodes. Estem en aqueix procés. Juguem en tres competicions. En LaLiga estem trobant menys punts dels que ens agradaria. Ens falta eficàcia i controlar alguns aspectes esportius i mentals. Estem treballant en això. Volem trobar aqueixa regularitat en LaLiga”.

Sumar per a acostar-se a la victòria

“Cal confirmar les bones sensacions amb resultats. No estem guanyant, però fem moltes coses bé. Som autoexigentes i busquem corregir els aspectes que ens estan impedint sumar victòries”.

Fer un gran partit davant el FC Barcelona

“Tenim ganes de fer un gran partit. De generar coses, de ser un equip que transmet i que la nostra afició estiga orgullosa de nosaltres. Crec que serà un partit obert i amb alternatives. Tindrem moments amb protagonisme i ells també. Hem de minimitzar els errors i que no tinguen transcendència. Volem trobar eficàcia de cara a porta i millorar en les dues àrees per a decantar el partit”.

Un rival de màxima exigència

“El FC Barcelona té jugadors de molta qualitat. L’arribada de Xavi els ha donat un impuls. És bonic enfrontar-se davant els millors equips del món. Volem veure si som capaços de superar-los com a equip”.

Compartir.