“Volem competir davant el favorit d’aquesta Champions”
“Volem competir davant el favorit d’aquesta Champions”
||||||

Unai Emery ha destacat que l’equip treballa amb il·lusió per a fer front al millor Liverpool dels últims anys

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha atés els mitjans de comunicació abans de l’històric partit davant el Liverpool FC, corresponent a la trobada d’anada de les semifinals de la UEFA Champions League, que se celebrarà aquest dimecres, a les 21.00 hores en Anfield. A continuació, poden repassar les declaracions més destacades del tècnic d’Hondarribia:

Il·lusió enfront del favorit

“Volem ser competitius davant el Liverpool, que és favorit. Té un gran projecte, molt consolidat, baix el lideratge de Jürgen Klopp. Nosaltres volem competir amb molta il·lusió, traure la nostra millor versió i estar al nivell que requereixen aquestes semifinals”.

Unes ‘semis’ molt merescudes

“Davant la Juventus i enfront del Bayern vam saber sorprendre. Ara ja és més complicat. Hem arribat fins ací perquè ens ho hem guanyat. Ens respecten i saben que som ací perquè hem fet grans mèrits davant dos rivals molt forts. Això no lleva que ells se senten favorits perquè tenen un gran equip, però ho fan des del respecte. La dificultat per a nosaltres és major, però també la il·lusió. Hem de trobar encert en el joc”.

El millor Liverpool de la ‘Era Klopp’

“Veig al Liverpool molt millorat. Tenen moments d’excel·lència futbolística. És un equip que corre molt bé i juga amb alta intensitat. Ara, a més, han trobat molta claredat per dins amb jugadors com Thiago, Mané o Luis Díaz. Han crescut molt i han incorporat futbolistes importants que els ha donat un gran nivell de joc, energia i pausa. És un equip que tenen els recursos per a jugar davant equips que defensen en bloc baix”.

Centrats en el pla de partit

“Afrontem amb molta naturalitat el fet de disputar unes semifinals de la UEFA Champions League. Creix la dificultat, però treballem en què es veja la millor versió d’aquest Villarreal, també la dels seus futbolistes. Ens centrem en el partit, no en tot el que li envolta. Estem focalitzats en la preparació, el pla i l’execució de l’encontre, sabent que són unes semifinals i que ens enfrontem davant el gran favorit per a guanyar aquesta Champions League. Volem ser nosaltres i tindre protagonisme en el terreny de joc”.
 

Compartir.