“Volem arribar lluny en totes les competicions”
“Volem arribar lluny en totes les competicions”
HOYOYO

Álvaro González ressalta l’adaptació de les incorporacions i el bon ritme de les primeres sessions

El Villarreal CF es posa a to per a la temporada que ve. A les ordres de Javi Calleja, el Submarí ja ha completat una intensa, però satisfactòria primera setmana d’entrenaments. El defensa groc Álvaro González, que ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació, ha destacat l’esforç i la il·lusió dels futbolistes groguets durant aquestes primeres sessions. “Estem treballant molt, preparant una temporada en què tenim moltes il·lusions dipositades. És moment de rebre els nous companys amb els braços oberts”, explica el defensa del Submarí.

Tot i ser prompte per marcar-se objectius, el defensa càntabre aposta per “millorar la passada campanya”. “A títol personal, vaig acabar molt content la temporada, tenint la confiança de l’entrenador i dels meus companys. L’objectiu és seguir en la mateixa línia. A nivell col·lectiu, volem arribar lluny en totes les competicions. Ens vam marcar el propòsit de fer un salt qualitatiu tant en LaLiga com a Europa League”, manifesta.

De ben segur, la pilota tornarà a ser protagonista a un Villarreal que lluitarà per dominar els xocs: “Estem fent molta feina amb pilota, incidint en les prioritats del tècnic. Li donem molta importància a la possessió i tractarem de ser un equip dominador. Per això, treballem ara durament per aconseguir un bloc compacte que ens permeta millorar l’anterior campanya”.

Les noves incorporacions ja treballen amb l’equip. Álvaro ressalta l’aportació dels reforços des del primer dia de pretemporada. “Són jugadors de gran nivell. Ja han treballat amb nosaltres i s’estan adaptant ràpidament a la dinàmica del grup. Ens permetran posar en pràctica noves variants i ser un equip més complet. Estem molt contents amb ells i estem convençuts que seran importants durant la temporada”, reconeix el defensa ‘groguet’.

Per veure les declaracions d’Álvaro González en sala de premsa només cal clicar a la pestanya de ‘Vídeo’ situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.