Placeholder canvas
Vivamos el momento
Vivamos el momento
||||||

El Villarreal presenta la campanya d’abonaments per a la temporada 2021-22, que començarà el dilluns 5 de juliol

El Villarreal CF ha llançat aquest dijous la campanya d’abonaments per a la pròxima temporada 2021-22, en la qual el Submarí disputarà tres competicions: LaLiga, la UEFA Champions League i la Copa del Rey.

Baix el lema ‘Vivamos el momento’, el club ha presentat una campanya molt especial, amb la qual anima a tota la seua afició a gaudir del dolç moment que està vivint l’entitat després de la consecució del títol de la UEFA Europa League. Volem viure aquest moment i que el visques amb nosaltres!

Com a principal novetat de la campanya d’abonaments 2021-22, el Villarreal CF renovarà de forma totalment gratuïta als 17.173 abonats que es van traure la passada la temporada passada. A més, tots ells rebran el carnet VYP Or de la temporada 2021-22. Un gest d’agraïment a l’afició groga, que va seguir de costat de l’equip en un moment de màxima dificultat i incertesa per la pandèmia del covid-19.

Per a gestionar la renovació gratuïta, els aficionats han d’entrar en la web https://abonate.villarrealcf.es i actualitzar les seues dades. Aquest pas és necessari. Una vegada realitzat, els abonats rebran el nou carnet en els seus domicilis, sense necessitat de desplaçar-se.

Els aficionats que no van renovar el seu carnet la passada campanya i tampoc van sol·licitar la devolució proporcional dels partits que no van poder presenciar des de l’estadi en la temporada 2019-20 també comptaran amb un important descompte del 30% en el preu. Aquests abonats seran VYP Plata i gaudiran de tots els avantatges de pertànyer a aquesta categoria.

Finalment, els aficionats que desitgen ser nous abonats de cara a la temporada 2021-22, compten amb un ampli ventall de possibilitats, amb preus molt econòmics a partir dels 95 euros per als menors de 25 anys.

L’abonament de la temporada 2021-22 inclou tots els partits que jugue el Villarreal en LaLiga, fins a quarts de final de la Copa del Rey i la fase de grups de la UEFA Champions League. També estan inclosos els partits que juguen el Villarreal Femení i el Villarreal B com a locals.

El Villarreal CF manté els seus descomptes Carnet Jove. Els aficionats menors de 25 anys (nascuts a partir de l’1 de gener de 1996) gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu de l’abonament seleccionat. Aquesta rebaixa s’aplicarà a les noves altes, així com als abonats que es reenganxen de la temporada 2019/20, als quals se’ls aplicarà primer un 30% de descompte, al qual, després, se’ls agregarà un 50% addicional en condició d’abonat menor de 25 anys.

Els jubilats i pensionistes que no van ser abonats la passada campanya tindran un descompte de 30 euros sobre el preu de l’abonament per a la temporada 2021/22.

En el Villarreal CF desitgem que pugueu vindre a tots els partits que juguem aquesta temporada en l’Estadi de la Ceràmica, però si, en funció de l’evolució sanitària de la pandèmia, se celebra algun encontre a porta tancada o amb limitacions d’aforament, el club valorarà possibles mesures compensatòries i tractarà de ser equitatiu amb els abonats a l’hora d’accedir als partits.

Així mateix, el club groc continuarà premiant l’assistència dels abonats als partits amb descomptes en els abonaments de les campanyes 2022-23, sortejos de viatges amb l’equip i més avantatges. A més, es mantindran les categories VYP Or i VYP Plata en els abonaments de cara a futures campanyes.

Els principals punts de la campanya d’abonaments 2021-22 són els següents:

 • Renovació gratuïta als abonats de la campanya 2020-21. Si has sigut abonat en la temporada 2020/21 i vols renovar el teu carnet per a la 2021/22, et costarà 0€ i només et demanarem que actualitzes les teues dades en https://abonate.villarrealcf.es Aquest pas és necessari i una vegada realitzat rebràs el teu nou carnet en el teu domicili, sense necessitat de desplaçar-te.
 • Descompte del 30% als abonats de la campanya 2019-20 que no van sol·licitar la compensació econòmica. Els abonats que no van renovar la passada campanya la seua passada i no van reclamar la devolució proporcional dels partits de la temporada 2019-20 gaudiran d’aquest important descompte i pertanyeran a la categoria VYP Plata.
 • L’abonament del curs 2021-22 inclou tots els partits de LaLiga, fase de grups de la UEFA Champions League i fins a quarts de final de la Copa del Rey. També estan inclosos els partits que juguen el Villarreal Femení i el Villarreal B com a locals.
 • El club emet un carnet nou per a la temporada 2021-22. No té validesa el de la passada campanya.
 • Els abonats poden gestionar la seua renovació de manera en línia a través de https://abonate.villarrealcf.es. També podran fer-ho de manera presencial en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica o a la Tenda del Centre (Vila-real).
 • Les noves altes només podran gestionar-se de manera presencial en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica o a les Tenda del Centre (Vila-real).
 • Es manté el Carnet Jove. Els menors de 25 anys gaudiran d’un 50% de descompte en el seu abonament de la campanya 2021-22. Aquest descompte és aplicable per a nous abonats i abonats VYP Plata, als quals se’ls afig aquest descompte al 30% corresponent a aquesta categoria.
 • Els jubilats i pensionistes gaudiran d’un descompte de 30 euros sobre el preu de l’abonament per a la campanya 2021-22.
 • Els abonats continuaran comptant amb avantatges i descomptes amb les empreses col·laboradores del Submarí gràcies a Yellow Club.
 • L’assistència a l’Estadi de la Ceràmica té premi. El Villarreal CF continuarà recompensant l’assistència dels abonats als partits amb descomptes en els abonaments de les campanyes 2022-23, sortejos de viatges amb l’equip i més avantatges. A més, es mantindran les categories VYP Or i VYP Plata en els abonaments de cara a futures campanyes.
 • El Villarreal valorarà mesures compensatòries en cas de celebrar-se trobades a porta tancada o amb aforament limitat a causa de la pandèmia.

Terminis de la campanya i punts per a abonar-se

El Villarreal CF facilitarà les gestions perquè els abonats renoven en línia i sense moure’s de casa del 5 al 23 de juliol. Els aficionats podran fer-ho còmodament en https://abonate.villarrealcf.es i rebran el carnet en uns dies en el seu domicili. A més, el club atendrà els seus seguidors de manera presencial.

Terminis de la campanya:

 • Del 5 al 23 de juliol: renovació i alta de nous abonats.
 • A partir del 26 de juliol: canvis d’ubicació i alta de nous abonats.

Punts de renovació i noves altes:

 • Taquilles de l’Estadi de la Ceràmica. Del 5 al 23 de juliol. De dilluns a divendres, de 10.00 a 20.00 hores. Dissabtes, de 10.00 a 13.00 hores.
 • Tenda Oficial de la Plaça Major: A partir del 5 de juliol. De dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

En el Villarreal CF us donem l’opció de finançar l’abonament amb les següents condicions:

 • Sis mesos sense interessos. Només s’aplicarien les despeses de finançament: 5% de l’import de l’abonament.
 • La primera quota s’abonarà en el moment en què s’emeta el carnet, mitjançant efectiu o targeta.
 • La resta de les quotes es pagaran mensualment mitjançant rebut bancari.
 • Per a poder finançar el carnet haureu de presentar el DNI del titular i fotocòpia del compte bancari o un rebut domiciliat.

 

0107Abonos

Compartir.