Placeholder canvas
Viu el Villarreal C-Jove Español en directe!
Viu el Villarreal C-Jove Español en directe!
||||

El conjunt d’Igor Tasevski inicia la segona fase de classificació per al ‘play-off’ a 2a RFEF (diumenge, 12.00 hores)

Segueix el partit del Villarreal C davant el Jove Español en directe! Villarreal CF Live oferirà aquest diumenge, a les 12.00 hores, l’estrena del segon filial groc en la segona fase de classificació al ‘play-off’ a 2a RFEF.

Els seguidors grocs podran seguir el partit a través dels perfils oficials del club en Twitter, Facebook Live i YouTube. També es podrà seguir per televisió a través de Medi TV a la província de Castelló.

El Villarreal C inicia el seu camí cap a la Segona RFEF

Després de quedar quart del Grup 6A de Tercera Divisió, el Villarreal C inicia la segona fase de classificació per al ‘play-off’ d’ascens a 2a RFEF. El conjunt dirigit per Igor Tasevski disputa el seu primer partit en el Mini Estadi davant el Jove Español, que va quedar sisé classificat del Grup 6B.

En aquesta segona fase, els grocs s’enfrontaran a doble partit davant el Jove Español, Olímpic de Xàtiva i Benigànim, arrossegant-se els punts i els gols de la primera fase i calculant-se un coeficient obtingut dividint els punts pels partits disputats.

Per a seguir amb les aspiracions intactes de cara a futures eliminatòries, el segon filial del Villarreal CF haurà de quedar entre els dos primers classificats d’aquesta segona fase en la qual competeixen, a més dels equips anteriorment esmentats, també el Silla CF i el Recambios Colón.

Compartir.