Placeholder canvas
Villarreal Malàisia Academy ja és una realitat
Villarreal Malàisia Academy ja és una realitat
||||

El club groc ha fundat una nova acadèmia assentada a Kuala Lumpur

El Villarreal CF aterra a Malàisia. A través del seu projecte d’expansió internacional, el club groc ha creat una nova acadèmia a Kuala Lumpur, la capital d’aquest país del sud-est asiàtic. La Villarreal Malàisia Academy està dirigida per a joves talents des dels tres fins als 21 anys. En 2022, la nova acadèmia ‘grogueta’ tindrà la capacitat de treballar amb més de 400 jugadors amb un total d’una vintena de tècnics.

Amb l’arribada del Villarreal CF a Malàisia, el club oferirà grans oportunitats per a futbolistes de Kuala Lumpur i els seus voltants. L’acadèmia començarà oficialment la seua activitat en la capital del país a l’agost de 2022, obrint les seues portes a tots els joves talents de la zona que desitgen formar part de la família del Villarreal CF. Per si no fos prou, la nova escola ‘grogueta’ a Malàisia té la intenció d’expandir-se, obrint centres per tot el país.

A més de treballar sota la metología de de un club de futbol líder a Europa, els jugadors de la Villarreal Malàisia Academy que, al llarg de la temporada, demostren consistentment entrenament, habilitats i comportament d’alt nivell tindran l’oportunitat de ser convidats a les instal·lacions d’entrenament d’última generació de Vila-real a Espanya, seu d’una de les millors acadèmies de futbol base del món. Els participants observaran les sessions d’entrenament dels equips professionals, coneixeran als jugadors professionals, practicaran amb els equips d’elit de l’acadèmia del club, seran dirigits pels entrenadors del Villarreal i experimentaran de primera mà el que es necessita per a convertir-se en un jugador de futbol professional.

Gerent general de la Villarreal Malàisia Academy, Massimo Giannelli, té una missió clara per a l’acadèmia i està emocionat de treballar de la mà amb el Villarreal CF. “El nostre objectiu és establir Villarreal Malàisia Academy com el millor programa de desenvolupament de futbol a Malàisia. Volem ser tan inclusius com puguem i oferir el programa a tots i inculcar-los l’amor pel futbol. Estava buscant associar-me amb un club que tinguera una estratègia clara i treballada en el desenvolupament de joves talents. Anteriorment havia mantingut converses amb diversos clubs europeus, però una vegada que parlem amb el Villarreal ens vam adonar que havíem trobat el soci adequat per a la nostra pròxima etapa de desenvolupament”.

Per part seua, Jonathan Abishegam, el director de la Villarreal Malàisia Academy, creu que l’acadèmia brindarà grans oportunitats per als joves futbolistes de tot Malàisia. “Volem portar l’èxit del Villarreal a Espanya i Europa a Malàisia. Creiem que la metodologia que adoptarem i el coneixement que aprendrem del Villarreal CF, combinats amb les nostres increïbles instal·lacions i el nostre experimentat equip d’entrenadors, crearan una oportunitat perquè els nostres jugadors experimenten els més alts estàndards disponibles que els distingiran. Aquest programa està destinat a ser compartit, és per a les masses. Volem brindar igualtat d’oportunitats a xiquets i xiquetes de tots els orígens tant com puguem. Ja siga per al jugador que busca un programa recreatiu divertit jugant amb els seus amics o per al jove aspirant a talent que somia amb jugar al futbol a Europa, aquestes oportunitats estaran disponibles ací a Villarreal Malàisia Academy”.

A més de la recentment fundada Villarreal Malaysia Academy, el Villarreal CF ja compta amb diverses acadèmies a tot el món a través del projecte d’expansió internacional Villarreal Academy del club. El conjunt groc està actualment representat per acadèmies associades en països com els Estats Units, el Canadà, Mèxic, Bolívia, Israel, Austràlia, Corea del Sud i, ara, Malàisia, entre altres.

Per a obtindre més informació sobre Vila-real Malaysia Academy, visite el seu lloc web oficial en: www.villarrealmalaysia.com

Compartir.