Placeholder canvas
Villarreal CF Soccer Hunters supera les 5.000 descàrregues!
Villarreal CF Soccer Hunters supera les 5.000 descàrregues!

VILLARREAL CF

El videojoc solidari del Submarí, ACE Distròfia i Vampirako Studios, causa sensació

 

Èxit absolut. El videojoc solidari del Submarí, ‘Villarreal CF Soccer Hunters’, ha superat ja les 5.000 descàrregues (5.293 concretament) en tot just vint dies després de la seva presentació el passat 10 de novembre. La APP, disponible tant per Android com per iOS, s’ha guanyat el favor dels usuaris, que l’han puntuat amb 4,5 estrelles de 5 (Android) sobre gairebé 200 comentaris.

Per celebrar l’èxit, l’Associació Conquistando Escalones (ACE Distròfia) i Vampirako Studios, han posat en marxa un original concurs en què sortejaran les dues samarretes exclusives amb les que van posar dues de les llegendes del Submarí, Marcos Senna, i Bruno Soriano. Per participar en el sorteig, pots accedir a Sorteig Samarretes CVF Soccer Hunters.

Un videojoc amb valors com el respecte o l’educació

‘Villarreal CF Soccer Hunters’ és un videojoc que s’allunya del convencional, ja que inculca valors com el respecte o l’educació. Tot amb una finalitat: salvar el món del futbol. A més, també hi ha un divertit trivial de preguntes sobre el Villarreal i moltes més sorpreses i aventures que es poden descobrir descarregant.

Gratuït, però amb un fi solidari

El videojoc és gratuït, però també té un fi solidari dels ingressos que generi a través dels suplements extres i del marxandatge. El Villarreal CF cedirà íntegrament la seva part dels ingressos a favor de l’associació Conquistando Escalones, que va ser fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F, i amb la que porta col·laborant molt de temps a diferents iniciatives. De fet, el vicepresident de Conquerint Graons, Abraham Girao, ha format part activament en la creació d’aquest videojoc per part d’Omar Serralvo, de Vampirako Studio.

Disponible per IOS i Android

El videojoc ‘Villarreal CF Soccer Hunters’ ja es pot descarregar tant per Android com per IOS:

Compartir.