skip to content
Villarreal CF i QLASH competiran junts en League of Legends
Villarreal CF i QLASH competiran junts en League of Legends
||||

El club groc participarà en la Superliga Segona d’aquest prestigiós videojoc de cara a 2023

L’organització de esports QLASH i el club espanyol de futbol Villarreal CF aprofundeixen la seua relació en unir-se en un sol equip que participarà en Superliga Segunda El Corte Inglés. La proposta conjunta entre totes dues entitats va ser una de les més valorades per LVP (GRUP MEDIAPRO) per a estar en la segona divisió de la millor competició de League of Legends d’Espanya.

Després de tres anys de partenariat entre QLASH i Villarreal CF, majorment enfocat en videojocs de futbol, les dues organitzacions valencianes competiran juntes sota el nom de Vila-real QLASH, a més de comptar amb un nou escut unificat per a reunir totes dues identitats visuals.

Situat a València, on té el seu Gaming House, QLASH és una organització d’esports molt reconeguda a Espanya. Amb presència en diferents jocs, el club ha aconseguit títols importants com ser Campió Copa LVP Clash Royale, Campió d’Europa en Brawl Stars, guanyar la Dreamhack València de Valorant Femení i Fortnite i ser Bicampió d’Espanya en FIFA, entre altres.

Vila-real Club de Futbol, per part seua, és sense cap dubte un dels clubs de futbol més importants d’Espanya. Campió de la UEFA Europa League en 2021 i semifinalista de la UEFA Champions League 2022, el conjunt castellonenc és habitual protagonista de LaLiga i ha tingut assoliments en el pla dels esports de la mà de QLASH. Junts, van ser campions de l’eLaLiga en 2020 i de l’eCopa del Rey en 2021, a més d’aportar jugadors a la Selecció Espanyola en diverses oportunitats.

En 2023, Villarreal QLASH competirà en Superliga Segona El Corte Inglés de League of Legends al costat d’altres clubs reconeguts de l’escena nacional com Real Betis, eMonkeyz Huesca SD, Case Esports (propietat del futbolista Casemiro), Falcons (de César Azpilicueta), AYM Esports (d’Aymeric Laporte), ZETA, MAD Lions Madrid, Wizards i Ramboot.

Diego Griñan Malla, Country Managing Director de QLASH España, va afirmar: “Estem encantats de complir el nostre objectiu de ser part de Superliga Segona El Corte Inglés. Treballem fa anys no sols a professionalitzar el nostre club sinó també ajudar a la professionalització de tota l’escena dels esports electrònics. Estar en l’elit nacional ens serveix com a reafirmació que hem transitat pel bon camí i fer-ho amb un partner com el Villarreal CF ho fa encara més ideal. Estem ansiosos per començar a competir”.

Per part seua, Carlos Bauset Alfonso, responsable de la secció d’esports de Vila-real CF, va declarar: “La nostra vinculació amb els esports no és nova i és un compromís que tenim fa ja diversos anys per a arribar a les audiències joves i que s’identifiquen amb el club. Sempre ho vam fer al costat de QLASH i és per això que ens ompli de felicitat ser part de Superliga Segona El Corte Inglés com Villarreal QLASH. És un pas més en el nostre partenariat mitjançant el qual confirmarem el nostre rol dins els esports electrònics a Espanya”.

Finalment, Jordi Soler, CEO de LVP, va declarar: “Donem la benvinguda a Villarreal QLASH a la Superliga Segona El Corte Inglés. Compten amb un projecte esportiu, econòmic i de continguts a mitjà i llarg termini que és molt potent, per la qual cosa segur que ens ajudaran a portar la Segona al següent nivell. Des de LVP, estem molt orgullosos de l’interés que desperta la competició a tots els nivells: clubs, patrocinadors i comunitat”.

Sobre QLASH

QLASH és una organització d’esports amb forta presència a Espanya, Itàlia i Llatinoamèrica. Fundada en 2017 per Lucca Pagà, Eugene Katchalov i Alessandro Fazzi, QLASH es posiciona a si mateix com una innovadora companyia de continguts que construeix comunitats en diferents jocs i fa de pont entre marques tradicionals i la generació jóven. QLASH compta amb més de 9 milions de seguidors acumulats a través de diferents canals de xarxes socials i amb una plataforma propietària, la QLASH Community, on es realitzen tornejos d’esports diaris. Per a més informació, visite www.qlash.gg.

Sobre Villarreal CF

El Villarreal CF porta diverses temporades immers en el món dels esports, un sector en plena expansió des dels últims anys. Després d’iniciar-se l’any 2016 en competició VFO (Virtual Footaball Organization), en l’actualitat, el Submarí Groc participa en eLaLiga Santander, la competició oficial espanyola de FIFA, nascuda gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA).

En els últims anys, gràcies a l’aliança estratègica aconseguida amb QLASH, el club ha reforçat la seua aposta pels esports. Ara, amb la participació en League of Legends, el Submarí fa un pas més, irrompent en la competició d’aquest important videojoc.

Sobre LVP

LVP (Lliga de Videojocs Professional) és un dels majors operadors de competicions de videojocs del món i la major organització d’eSports en llengua hispana. A través de les seues seus de Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Bogotà i Mèxic, LVP té presència en més de 30 països. Organitza les competicions nacionals més prestigioses (com la Superliga a Espanya o la Lliga Màster Flow a l’Argentina) i grans tornejos internacionals, compta amb plataformes de competició en línia (ArenaGG), gestiona esdeveniments per a tercers (com l’eLaLiga Santander per a LaLiga i Electronic Arts) i distribueix en castellà esdeveniments mundials com el League of Legends European Championship (c). Part del GRUP MEDIAPRO, LVP proporciona a més serveis de producció d’esdeveniments, publicitat i producció audiovisual, cobrint tots els aspectes de l’ecosistema dels eSports.

Compartir.