skip to content
Villarreal Academy s’alia amb Provo Athletic Club
Villarreal Academy s’alia amb Provo Athletic Club
||||

El conjunt d’Utah (els Estats Units) formarà part del projecte d’expansió internacional del club groc

El Villarreal CF ha aconseguit un acord de col·laboració amb el club estatunidenc Provo Athletic Club (PAC). D’aquesta manera, el conjunt d’Utah s’uneix al projecte d’expansió internacional de Villarreal Academy.

PAC treballarà mà a mà amb el Villarreal CF per a implementar la innovadora metodologia de la Cantera Grogueta per al desenvolupament dels seus jugadors i entrenadors. Les proves d’accés es realitzaran des del 24 de maig fins al 3 de juny i comptaran amb la presència d’un entrenador del Villarreal CF. Els jugadors triats per al PAC tindran l’oportunitat de visitar la Ciutat Esportiva del Villarreal per a formar part de la Player Training Week i la Team Playing Experience, en les quals entrenaran amb jugadors de la Cantera Grogueta o disputar partits davant ells.

L’equip d’Utah compta amb 20 equips i quasi 300 jugadors en totes les seues files. Al capdavant de l’anunci de la col·laboració, el director del PAC, Ludwig Sánchez, va assenyalar: “Estàvem impressionats amb com el Villarreal posa el focus en el seu entorn per damunt de tot. L’èmfasi que el Villarreal posa en el desenvolupament de la seua acadèmia demostra el compromés que estan amb ajudar als joves en qualsevol aspecte del seu desenvolupament. Ens veiem reflectits amb el Villarreal perquè per a nosaltres és important qualsevol esforç que fem és per la nostra gent”.

Provo Athletic Club és el desé club afiliat amb el Villarreal dels Estats Units. S’uneix a les acadèmies que el Villarreal té en els estats de Virgínia, Nebraska, Carolina del Nord, Nova York, Texas, Las Vegas, Indiana i Illinois.

Per a més informació, visita www.provoathletic.com

 

Compartir.