skip to content
Villarreal Academy arriba fins a l’Índia
Villarreal Academy arriba fins a l’Índia

El club groc ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Alchemy International Football Academy

 El Villarreal CF, gràcies al seu projecte d’expansió internacional Vila-real Academy, ha aconseguit un acord de col·laboració amb l’Alchemy International Football Academy, situada en Bangalore (l’Índia). Aquesta valuosa col·laboració entre l’Alchemy International Football Academy i el Villarreal CF es basarà principalment en la implantació de la innovadora metodologia de desenvolupament de jugadors i tècnics. A més, una selecció de jugadors procedent de l’Alchemy International Football Academy tindrà l’oportunitat de visitar les instal·lacions esportives del Villarreal CF a Espanya i formar part dels programes PTW (Player Training Week) i el TPE (Team Playing Experience), en els quals entrenaran i jugaran amb els diferents equips de la Cantera Grogueta.

Aquesta important acadèmia de futbol, amb seu en Bangalore, es va fundar en 2013 i ofereix diferents programes per a jugadors que tenen entre 12 i a 21 anys. Abans de l’anunci de la col·laboració, el director d’Alchemy International Football Academy, Sunanda Das, va afirmar sentir-se satisfet i va destacar el treball d’aquesta prestigiosa entitat índia en formació esportiva: “Som considerats pioners en la formació professional en el futbol base en l’Índia. El desenvolupament d’entrenadors és una de les pedres angulars de la nostra acadèmia. La nostra seu, el Centre Padukone Dravid, és un important complex esportiu amb les millors infraestructures. Som l’acadèmia internacional més rellevant de l’Índia i participem en lligues i tornejos nacionals i internacionals”.

 Així mateix, Sunanda Das assegura que la col·laboració amb el Villarreal beneficiarà a l’Alchemy International Football Academy i brindarà a les seues jugadors oportunitats molt valuoses: “El Villarreal té un dels millors programes de desenvolupament per a jugadors del planter del món i volem incorporar la seua metodologia d’entrenament en la nostra acadèmia”.

Cal destacar que l’Alchemy International Football Academy va ser nominada per l’All l’Índia Football Federation (AIFF) per a formar part del programa d’alt rendiment de la FIFA. Un prestigiós mèrit per al primer aliat del Villarreal a l’Índia. En l’actualitat, el club compta amb acadèmies associades oficials als Estats Units, el Canadà, Mèxic, Bolívia, Israel, Kuwait, Austràlia, República de Corea i Malàisia, entre altres.

Compartir.