Placeholder canvas
Villarreal Academy col·labora amb LAF Kuwait
Villarreal Academy col·labora amb LAF Kuwait
||||

Els ‘groguets’ uneixen forces amb una acadèmia de futbol capdavantera d’Orient Mitjà 

El Villarreal CF, a través del projecte d’expansió internacional Villarreal Academy, ha arribat a un acord de col·laboració amb La Academia de Fútbol Kuwait (LAF). Fundada al juliol de 2021, aquesta important escola de futbol d’Orient Mitjà compta amb al voltant de 200 jugadors. LAF Kuwait forma a joves talents masculins i femenins des dels quatre fins als 18 anys i tots els seus entrenadors de l’acadèmia estan certificats pel títol UEFA A.

Després d’aquest important acord, LAF Kuwait treballarà de la mà del Villarreal CF per a implementar la innovadora metodologia dels ‘groguets’ per al desenvolupament dels seus jugadors i entrenadors, rebent suport tècnic i directiu com a part de la col·laboració. L’acadèmia compta amb les millors instal·lacions de Kuwait quant a qualitat, grandària i manteniment d’aquestes. Situat en un lloc privilegiat com el Boulevard Park, el club kuwaitià compta amb un camp de futbol 11 que es divideix en tres camps de futbol 5.

Ghassan, CEO de LAF Kuwait, està entusiasmat pel que suposarà la col·laboració amb el Villarreal CF: “L’associació amb un club de futbol tan prestigiós impulsarà l’experiència de la direcció, els entrenadors, el director tècnic i els jugadors gràcies al seguiment i l’orientació del director del projecte del Villarreal CF. Aquesta associació millorarà el nivell general de la nostra acadèmia”.

A més, el mandatari de l’escola kuwaitiana va afegir: “Quan realitzem el campament d’hivern amb els entrenadors del Villarreal CF, allà per desembre de 2021, vam tindre una molt bona experiència amb l’equip de treball enviat des del club, ja que van ser molt solidaris i sincers, la qual cosa ens va fer pensar en el Villarreal CF com a soci potencial, especialment després de la nostra visita al club al març. Creiem que les bones relacions entre les empreses conduiran definitivament a l’èxit a llarg termini per a totes dues parts”.

La col·laboració entre el Villarreal CF i LAF Kuwait oferirà oportunitats inigualables als jugadors i entrenadors del país d’Orient Mitjà, ja que alguns esportistes seleccionats tindran l’oportunitat de visitar al Villarreal CF a Espanya per a participar en la ‘Player Training Week’ i la ‘Team Playing Experience’, on podran entrenar i jugar contra els equips formatius del Villarreal.

Ghassan també ha explicat els objectius a llarg termini de LAF Kuwait: “La nostra visió és convertir-nos en la principal acadèmia de futbol de Kuwait, elevant el nivell i la qualitat de la formació que s’ofereix als joves. Volem pujar el nivell i la qualitat de la formació impartida per a desenvolupar jugadors i equips capaços de competir a nivell internacional, així com servir de niu per als clubs que busquen jugadors. Aquesta visió que tenim al cap pot aconseguir-se amb la relació a llarg termini, ajuda i afiliació amb el Villarreal CF”.

Per a més informació, visita La Academia de Fútbol Kuwait en Instagram: @lafkuwait

Compartir.