Placeholder canvas
Villarreal Academy arriba a Vancouver
Villarreal Academy arriba a Vancouver
||||

El conjunt groguet ha aconseguit un acord de col·laboració amb la VanCity Pro Football Academy

El Villarreal CF, a través del projecte d’expansió internacional Villarreal Academy, ha arribat a un acord de col·laboració amb la VanCity Pro Football Academy. Fundada al gener de 2018, l’acadèmia canadenca compta amb més de 100 jugadors de futbol d’entre cinc i 18 anys de Vancouver i els seus voltants.

La col·laboració entre VanCity i el Villarreal CF es basarà en la formació d’entrenadors sota la metodologia del club groc i del desenvolupament dels jugadors de l’acadèmia a Vancouver. Per a això, es treballarà amb un pla setmanal amb els entrenadors de la Pedrera Grogueta i del Departament de Metodologia del Villarreal CF. A més, gràcies a aquesta col·laboració, els joves formats en l’acadèmia tindran l’oportunitat de participar en els diferents programes que desenvolupa la Villarreal Academy a Espanya com la TPE (Team Playing Experience), PTW (Player Training Week) or PDP (Player Development Program).

El fundador de VanCity, Imran Tahid, explicava les bases del seu il·lusionant projecte: “En VanCity Pro Football Academy es busca jugadors d’elit que pensen des de les edats més primerenques i basen el seu desenvolupament en el model de joc posicional”. Així mateix, el propi Tahid va explicar les raons d’aquesta cooperació: “Decidim col·laborar amb el Villarreal per la seua gran capacitat per a desenvolupar jugadors, identificar talents i formar entrenadors, quan vaig visitar Vila-real em vaig adonar de la bella cultura que ha creat el club”.

L’acadèmia canadenca cerca desenvolupar jugadors tècnicament brillants que siguen grans prenedors de grans decisions amb i sense pilota. Aquest creixement naix en un context d’aprenentatge positiu i divertit perquè els jugadors puguen desenvolupar, aprendre i prosperar en les seues habilitats. Tahid també ha explicat els objectius a llarg termini: “La nostra missió és ser l’acadèmia de major qualitat del Villarreal, capaç de proporcionar oportunitats als nostres jugadors perquè juguen al més alt nivell possible”.

Compartir.