“Vaig poc a poc recuperant el meu millor nivell”
“Vaig poc a poc recuperant el meu millor nivell”
HOYOYO

L’hispà-rus Denis Cheryshev va disputar el dissabte els primers minuts després de quatre mesos de lesió

El migcampista hispà-rus del Villarreal, Denis Cheryshev, va tornar als terrenys de joc davant del Màlaga dissabte passat. El ‘7’ groc va disputar els seus primers minuts esta temporada després de més de quatre mesos en el dic sec per una intervenció quirúrgica. “Es veritat que al principi em vaig trobar un poc perdut. Estic molt agraït als meus companys perquè estan al meu costat i això és vital perquè un s’integre més ràpid. Estic intentant recuperar el meu nivell tan ràpid com siga possible. És veritat que cada vegada em trobe millor, tot i que encara em falta ritme de competició, però espere que a poc a poc s’anirà solucionant”.

A més, Cheryshev va analitzar l’actuació de l’equip en l’arrancada de la temporada: “Crec que tenim un grandíssim equip. Els dos primers partits els vam empatar, però l’altre dia vam aconseguir la primera victòria. L’equip té una línia ascendent i esperem seguir així, perquè l’equip sempre treballa amb molta intensitat”.

En referència al partit de dijous que ve davant del FC Zürich, el migcampista groc va exposar la seua il·lusió davant d’este nou repte. “Per nosaltres l’Europa League ha de ser una competició molt il·lusionant, ja que ens ha donat molt en etapes anteriors. Crec que ens l’hem de prendre amb les màximes ganes e il·lusió. Fa dos anys allí davant del Zürich vam perdre i no serà un partit fàcil”.

L’hispà-rus també va voler valorar la seua volta al Submarí: “A títol personal estic molt content de tornar a jugar i d’estar ací en el Villarreal. Em sent com a casa i des del club així m’ho han fet saber sempre”.

Finalment, el migcampista va voler destacar la unió i la complicitat que hi ha dins del vestuari groc: “Es veritat que som un equip que ens coneixem des de fa molt de temps. Hi ha uns automatismes ja assignats i els jugadors que han vingut ara estan treballant fenomenal. Al final, la paraula equip és la més important, hem d’anar tots en la mateixa direcció”.

 

 

Compartir.