Placeholder canvas
Units en la distància
Units en la distància
||||

L’Infantil A i els joves usuaris de Creixem s’intercanvien missatges d’ànim en aquest moment de confinament

Endavant Igualtat segueix enllaçant històries personals. Els jugadors de l’Infantil A del Villarreal i els xicotets usuaris de centre d’atenció primerenca Creixem de Vinaròs han trobat la manera de seguir connectats malgrat el confinament a causa de la pandèmia del COVID-19. Així, s’han enviat missatges d’ànim a través d’un vídeo molt especial que es pot veure clicant al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Cal recordar que el Villarreal CF manté una estreta relació amb Creixem. El centre del Baix Maestrat va inaugurar al setembre de 2019 una ampliació del seu centre a Vinaròs, que va comptar amb la col·laboració de club, la signatura local de conserves Gil Comes i LaLiga.

Creixem és un centre d’atenció primerenca per a xicotets amb algun trastorn en el seu desenvolupament o amb risc de patir-que des de l’ampliació de centre treballa amb 200 xiquets i xiquetes del nord de la província de Castelló.

El centre de Vinaròs forma part de la iniciativa Endavant Igualtat, per la qual els equips de futbol 11 del #CanteraGrogueta apadrinen a una associació especial de la província per a realitzar activitats i convivències que resulten enriquidores per a tots dos col·lectius.

Finalment, cal recordar que Creixem ha impulsat la fundació de la penya oficial Llangostí Groc Vinaròs. L’única penya del Villarreal CF al nord de la província de Castelló.

Compartir.