Placeholder canvas
Una provincia única: la Vall d’Uixó
Una provincia única: la Vall d’Uixó

El nou format d’Endavant Província descobreix la localitat de la Plana Baixa en el seu segon capítol 

L’esperit d’Endavant Província està més viu que mai. El Villarreal CF estrena aquest dimarts el segon capítol de ‘Una provincia única’, una sèrie documental que, amb Marcos Senna com a protagonista, promociona el turisme, els encants i les tradicions dels diferents municipis i comarques de la província de Castelló.

Aquesta setmana, l’exjugador groc descobreix la Vall d’Uixó. Acompanyat del periodista Javi Pérez, coneix els seus llocs més emblemàtics, degusta la seua gastronomia i es vist de curt al costat dels joves de la UD Vall d’Uxó. A més, l’excapitán va viure el partit del Villarreal davant la Real Sociedad a casa de la família Heredia-Caro, membres de la penya groga Pardals Grocs de la localitat de la Plana Baixa.

El xicotet de la casa, Izan, a més de ser un fervent apassionat del Submarí, pateix una estranya malaltia sense diagnòstic. La temporada passada va ser protagonista d’un calendari solidari al costat dels integrants del primer equip per a recaptar fons que ajudaren a aconseguir un diagnòstic mèdic.

Descobreix el segon capítol de ‘Una provincia única’ fent play en el reproductor de vídeo adjunt a la notícia!

Compartir.