Placeholder canvas
Una història de ‘fair-play’ en la Cantera Grogueta
Una història de ‘fair-play’ en la Cantera Grogueta

El Alevín B Roda ejemplifica los valores de la Cantera Grogueta durante su partido ante el Esportiu Vila-real B

L’Aleví B Roda va donar una autèntica lliçó de joc net en el seu partit de lliga davant l’Esportiu Vila-real B, celebrat recentment a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Els gualdinegros, integrats en l’estructura del futbol base groc, es van trobar que el seu rival tan sols havia acudit a la cita amb set jugadors, un menys dels necessaris per a jugar en igualtat de condicions un partit de futbol 8.

Davant eixa tessitura, els entrenadors de l’Aleví B Roda van prendre la determinació d’equilibrar la situació i jugar, ells també, amb un xic menys. Amb catorze xicotets sobre el camp, l’equip de la Cantera Grogueta va encarrilar el partit durant el primer temps. Abans que, en la segona meitat, la mala fortuna castigara novament l’Esportiu Vila-real.

Els visitants van patir la lesió del seu porter, que no va poder continuar i va obligar l’equip a posar sota pals a un dels seus jugadors de camp i afrontar el que restava del partit amb sis jugadors. Esta difícil situació no va passar desapercebuda per als tècnics de l’equip groguet. Al contrari, va fer reaccionar immediatament als tècnics groguets: “Quan vam veure que el xic no podia seguir, llevem immediatament un jugador del terreny de joc per a tornar a igualar el partit”, explica Nazareno Vélez, tècnic de l’equip.

El desgast, fruit de jugar sis contra sis en un camp de futbol 8, va fer mossa en els últims minuts del duel i, amb el marcador ja decidit a favor dels locals, el cos tècnic de l’Aleví B Roda va proposar a l’altre equip i al col·legiat avançar lleugerament el final de la trobada a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Els valors, la tolerància i, per descomptat, els gestos de respecte cap a companys i rivals són una dels grans senyals d’identitat de la Cantera Grogueta. L’escola del Villarreal CF és més que una acadèmia de futbol. El club groc adquireix el compromís de formar íntegrament als xicotets talents que defensen la samarreta grogueta, educant-los en els valors que representa i defensa per damunt dels resultats el Submarí Groc.

Compartir.