skip to content
Una golejada com a homenatge
Una golejada com a homenatge

ACF FOTOGRAFÍA

Rubén Uría, segon entrenador del Villarreal, va dedicar al tècnic Marcelino García Toral i al seu pare la victòria davant el Apollon

El segon entrenador del Villarreal, Rubén Uría, va voler retre homenatge amb la victòria enfront del Apollon Limassol (4-0) al tècnic Marcelino García Toral, absent per la defunció del seu pare. “En primer lloc, i abans d’entrar en el purament esportiu, volia dedicar aquesta victòria a Marcelino, que està passant per un mal tràngol igual que nosaltres, així com també a la seua família. Per a nosaltres, Marcelino García també era un membre de la família i ha sigut un colp dur, per això potser aquest siga una bona manera de retre-li homenatge”.

A més, el tècnic també va agrair el bon gest del conjunt xipriota, que es va oferir a portar el braçalet negre, igual que el Villarreal, durant la trobada com a mostra de suport. “El Apollon ha tingut un bonic detall amb nosaltres, un d’eixos que fan gran el futbol, en oferir-se a portar el braçalet com a gest de solidaritat en un moment tan delicat. Vull mostrar públicament el nostre agraïment per aquest gest tan bonic”.

Quant al xoc, el segon tècnic va destacar la superioritat groga durant pràcticament els noranta minuts. “Vam ser superiors al rival durant pràcticament tota la trobada. El Apollon té jugadors ràpids i juga al contraatac, que és una cosa que no ens ve bé a nosaltres. Malgrat això, dominarem totes les facetes del joc i sobretot la línia defensiva ha estat bastant ben avortant les accions del rival. No ha sigut demèrit del Apollon, sinó mèrit del Villarreal que ha fet un gran partit. Independentment del resultat no ha sigut una trobada fàcil per a nosaltres”.

Per al tècnic, la intensitat inicial va ser determinant a l’hora de sumar els tres punts. “Sempre analitzem molt als rivals i sabíem de les virtuts del Apollon. Una de les primeres consignes era començar el partit amb la major intensitat i intentar marcar prompte perquè ens podien crear molts problemes al contraatac. Que el partit se’ns posara de cara tan aviat ens ha donat molta tranquil·litat”.

Pel que fa al liderat, Uría va destacar la igualtat que regna en tot el grup i la dificultat de sumar punts, per la qual cosa el triomf té un valor especial. “Per a nosaltres és important començar com hem començat i ser capdavanters de grup ara mateix. Sabíem que el punt aconseguit a Alemanya el faríem bo amb la victòria de hui. L’empat de l’altre partit ens posa en alerta per a posar la màxima atenció en cada trobada. Es demostra que cap equip va a regalar gens i que va a ser un grup molt complicat. Qualsevol dels quatre pot estar en primer o segon lloc”.

La mala notícia del partit va ser la lesió de Rukavina, que pateix un esquinç en el turmell esquerre. No obstant açò, el preparador va explicar que l’equip segueix disposant d’un bloc de garanties per a afrontar el partit davant el Celta. “La lesió de Rukavina ens deixa una mica tocats de cara al diumenge. Haurem de tornar a recompondre la defensa, però crec que tenim una plantilla àmplia per a afrontar el pròxim partit al cent per cent”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/uriapostapollonweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.