Placeholder canvas
Una fira solidària i inoblidable
Una fira solidària i inoblidable
||||

Aquest cap de setmana s’ha celebrat amb èxit a l’Estadi de la Ceràmica a favor de la Casa Ronald McDonald de València

Un èxit. Aquest cap de setmana s’ha celebrat a l’Estadi de la Ceràmica la fira solidària a favor de la Casa Ronald McDonald de València en què centenars d’aficionats han pogut gaudir de tot tipus d’activitats. L’esdeveniment, organitzat per Ràdio Vila-real, va comptar amb la presència de l’exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals de club, Marcos Senna, en l’acte d’inauguració.

Tres dies de pura diversió per a tota la família amb actuacions musicals, exhibicions, tallers, discomòbil, una paella monumental… Tot es va realitzar amb l’afany de recaptar diners per a la Casa Ronald McDonald, ja que també es va dur a terme una gran tómbola solidària amb desenes de regals.

La Casa Ronald McDonald de València, situada al costat de l’Hospital La Fe, busca convertir-se en una “llar fora de la llar” per a tots aquells nens de fora de València que se sotmeten a tractaments en els hospitals de la ciutat. La Fundació Infantil Ronald McDonald té un objectiu primordial des que es va instal·lar el 1997 a Espanya: construir i mantindre unes llars situades a prop dels millors hospitals pediàtrics de país.

Compartir.