Una dècada de sentiment ‘groguet’
Una dècada de sentiment ‘groguet’

HOYOYO

El Villarreal CF homenatja a deu jugadors del planter, entre ells Mario, pels seus 10 anys al club

Un acte molt emotiu i carregat de sentiment ‘groguet’. Deu jugadors del planter del Villarreal CF que complien una dècada vestits de grocs van ser homenatjats pel club en un acte que va estar encapçalat pel president Fernando Roig i que es va desenvolupar al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. El màxim mandatari del club va lliurar personalment un submarí de ceràmica a cada un dels guardonats.

Entre els complimentats va destacar la presència del futbolista del primer equip Mario Gaspar Pérez Martínez, que va recollir el premi visiblement emocionat. El ‘2’ groc va ingressar a la #CanteraGrogueta amb tan sols 16 anys. Ara, deu anys després, és un dels capitans i futbolistes referents de l’esquadra groga. Al costat del defensa de Novelda, van rebre el seu més que merescut homenatge nou integrants del futbol base groc: Ramón Bueno (Vilalrreal B), María Colonques (Femení A), Aaron Gallego (Cadet B), Francisco Garrido (Cadet B), Josep Marquès (Cadet B). Damián Sánchez (Cadet B), Marc Tirado (Cadet B), Joan Cachafeiro (Cadet C) i Alberto Miró (Cadet C).

Fernando Roig: “És un homenatge molt merescut”

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, es va dirigir als homenatjats per agrair-los el seu esforç i dedicació durant tants anys: “Per a mi no és un xicotet homenatge, sinó un homenatge enorme i molt merescut per a tots vosaltres, perquè alguns vau començar al Villarreal amb quatre o cinc anys i aquí esteu. És un homenatge per a vosaltres i per les vostres famílies, que també s’han esforçat i sacrificat perquè hui estiguem aquí. Esperem que cada any, en aquests homenatges de desè aniversari, hi hagi cada vegada més groguets i més gent que celebra una xifra tan bonica com aquesta”.

Mario: “El Villarreal és la meua casa des del primer dia”

Per la seua banda, el lateral dret alacantí del Villarreal, Mario Gaspar Pérez Martínez, va tenir paraules d’elogi per a tot el club: “Només puc donar les gràcies perquè a un, des que entra al Villarreal, el tracten com a casa seua. El Villarreal m’han ensenyat a ser esportista, però també a ser persona. Aquest club ensenya una sèrie de valors que jo crec, amb actes com aquest, que són els adequats”.

Per veure les millors imatges de l’acte només cal punxar en la pestanya de galeria situada just baix la foto principal.

Compartir.