Placeholder canvas
Una connexió molt especial
Una connexió molt especial

HOYOYO

El Juvenil A i els usuaris de la Fundació Síndrome de Down Castelló estan gaudint amb Endavant

Són un equip en majúscules. Els jugadors i cos tècnic del Juvenil A i els usuaris de la Fundació Síndrome de Down Castelló han format una família gràcies a Endavant Igualtat. Dóna gust veure’ls compartir moments únics. Somriures, complicitat i sobretot, companyonia.

Mostra d’això va ser l’última activitat realitzada al Parc de la Botànica Carmen Albert de Castelló. Durant la jornada, els jugadors, tècnics i els membres de Down Castelló van compartir moments únics realitzant una presentació espectacular i balls a l’aire lliure. Per finalitzar, un deliciós dinar de germanor. “M’agrada molt la iniciativa Endavant Igualtat. Gaudeixo amb els jugadors del Villarreal perquè així ens comuniquem i veuen el que fem. De vegades ens ajuntem, vénen ells a veure’ns, i així els donem ànims a ells perquè gaudeixin en la lliga”, raona Héctor Castillo, membre del centre.

Per la seua banda, el jugador del planter Iván Morante es va mostrar satisfet amb la visita a la Fundació: “Compartim moments junts i la veritat és que vam passar una bona estona. Molts d’ells juguen a futbol i tenim una relació molt especial”.

Un altre dels usuaris de la Fundació Síndrome de Down Castelló és Paco Navarro. “Quan ve el Juvenil em pose molt content perquè m’ho passe genial amb ells”, comenta.

La fundació Síndrome de Down Castelló té com a objectius la promoció i realització de quantes activitats contribuïsquen a la millora de la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats psíquiques, afavorint així la plena integració en tots els àmbits (familiar, social i laboral) d’aquestes persones. Els jugadors del Juvenil A, a més d’anar al centre de forma periòdica, realitzen entrenaments amb ells a la Ciutat Esportiva i diferents activitats esportives.

 

Compartir.