Una APP de Vila-real i del Villarreal CF
Una APP de Vila-real i del Villarreal CF
HOYOYO

Els alumnes de l’institut Fundació Flors han elaborat una aplicació turística amb el suport del club

El Villarreal CF i l’institut Fundació Flors de Vila-real han unit els seus llaços amb l’objectiu de llançar una APP turística de la ciutat realitzada pels propis alumnes del centre que serà presentada properament al concurs europeu eTwinning.

La APP és un treball multidisciplinari (engloba totes les assignatures) en què han participat els estudiants amb l’objectiu de promocionar el turisme a la ciutat. El Villarreal CF ha estat elegit pels estudiants per ser un dels temes més representatius de la ciutat, ja que el futbol i l’educació estan relacionats pels valors que transmet el futbol.

En una jornada inoblidable, els joves estudiants van poder visitar l’Estadi de la Ceràmica i la Ciutat Esportiva, on van entrevistar a l’entrenador del primer equip del Villarreal CF, Javi Calleja, i al capità del Submarí Groc, Mario Gaspar.

Per saber una mica més sobre aquesta innovadora aplicació tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal. El cap de departament i professor d’Informàtica de l’Institut Fundació Flors de Vila-real, Juan Manuel García Roca, detalla tots els aspectes més importants d’aquesta APP.

Compartir.