Un punt que fa gust de poc (2-2)

El Villarreal empata davant l’Elche en un encontre que va poder guanyar després de marxar-se 0-2 al descans

El Villarreal va sumar un punt davant l’Elche CF en la seua visita a l’Estadi Martínez Valero (2-2). El conjunt groc va signar una excel·lent primera meitat amb una actuació estel·lar de Gerard Moreno, que va anotar un doblet a la seua tornada als terrenys de joc. En la segona meitat, l’Elx es va mostrar superior i va aconseguir igualar el partit, frustrant així el triomf del Submarí.

El Villarreal arribava a terres alacantines sense tot just temps per a recuperar-se al gran esforç que va fer dimecres passat en el xoc davant el Levante UD de Copa del Rey. Per a sobreposar-se al cansament, Unai Emery va apostar per un onze inicial amb dues grans novetats: la volta de Gerard Moreno i l’entrada de Jaume Costa com a lateral dret.

Va tornar Gerard i l’equip d’Unai Emery va recuperar l’alegria durant la primera meitat. Al quart d’hora de partit, el ‘pichichi’ groc va avançar al Submarí. El davanter català va definir amb elegància davant Badía, després d’aprofitar una assistència del seu millor soci, Paco Alcácer, en una acció iniciada amb molt de talent per Manu Trigueros.

En el minut 24, després de patir una aparatosa entrada de Lucas Boyé, Coquelin no va poder continuar sobre el terreny de joc i va ser substituït per Foyth.

Per mediació de Paco Alcácer, el Submarí va poder ampliar la renda en el marcador a la mitja hora de partit. El davanter valencià va estavellar el seu tret en les manyoples de Badía, després de rebre un nou passe en profunditat de Manu Trigueros.

El Villarreal va marcar el segon gol del partit, obra novament de Gerard Moreno. ‘7’ groc va culminar, amb un potent tret des de la frontal, una excel·lent acció col·lectiva del Villarreal, iniciada per Moi Gómez.

L’Elche va començar millor que el Submarí la segona meitat. El conjunt il·licità va retallar distàncies amb un testarazo de Guido Carrido als cinc minuts de la represa. En el 64, va empatar el partit amb un gol de Lucas Boyé, que va espentar a la xarxa, una pilota repel·lida pel pal a un llançament de lliure directe executat per Rigoni.

En els últims minuts, el Villarreal va perdonar el tercer gol en diverses ocasions. Una rematada amb el cap de Raúl Albiol a l’eixida d’un servei de cantonada i un tret des de la frontal de Trigueros no van trobar porteria.

Elche CF: Edgar Badía; Cifuentes, Diego González, Josema, Mojica; Josan, Iván Marcone, Raúl Guti, Rigoni; Lucas Boyé i Carrillo (Pere Milla, m. 78).

Villarreal CF: S. Asenjo; J. Costa (Estupiñán, m. 72), R. Albiol, Pau, A. Pedraza (Bacca, m. 74); M. Trigueros, Coquelin (Foyth, m. 24), Parejo; Gerard (Yeremy, m. 50), Paco Alcácer i Moi Gómez.

Gols: 0-1. Min. 15: Gerard. 0-2. Min. 35: Gerard. 1-2. Min. 49: Carrillo. 2-2. Min. 64: Lucas Boyé

Àrbitre: Melero López (comité andalús). Va amonestar al local Lucas Boyé i als visitants A. Pedraza i M. Trigueros.

Incidències: Partit entre l’Elche CF i el Villarreal CF corresponent a la jornada 22 de LaLiga celebrat en l’Estadi Martínez Valero.