Un pas més a prop (2-1)
HOYOYO

El Villarreal s’imposa al Leganés amb gols de Víctor Ruiz i Bacca i es referma en zona europea

Va tocar remar fins al final. El Villarreal es va imposar al CD Leganés a l’Estadi de la Ceràmica en un partit en què va deixar molt bona imatge, va arribar a posar-se 2-0 gràcies als gols de Víctor Ruiz i Bacca, però va haver de patir en els instants finals causa de un darrer tant de Darko Brasanac. Va merèixer la pena el patiment.

El Submarí va portar la iniciativa des del minut 1. Javi Calleja va donar continuïtat a l’equip que tan bones sensacions va donar contra el Sevilla al Sánchez-Pizjuán, encara que amb la novetat d’Álvaro, que va reemplaçar al sancionat Jaume Costa. El serbi Rukavina va ocupar el carril esquerre de la defensa i Mario va tornar al costat dret.

El Villarreal dominava amb un Leganés amagat esperant la seua oportunitat. El conjunt madrileny va donar l’ensurt a la parròquia groga en el minut 13, just quan Mauro Dos Santos va rematar de cap a la xarxa després d’una falta lateral. El gol no va pujar al marcador per un clar fora de joc del defensa.

Els grocs van seguir buscant un forat en l’ordenada defensa del Leganés. El va trobar Víctor Ruiz. El ‘6’ groc va marcar el primer gol després d’un córner botat per Samu Castillejo i pentinat en primera instància per Mario. L’Estadi de la Ceràmica va esclatar d’alegria.

Les bones sensacions van continuar en la segona meitat. L’equip de Calleja estava còmode al camp, prenent les decisions encertades en cada moment. Això va donar tranquil·litat a l’equip i l’afició. Més encara amb el 2-0. Raba va robar una pilota i Bacca va deixar anar un xut des de la frontal que va entrar per tot l’escaire. Extraordinari.

El Leganés es va ficar en el partit en el minut 81. Brasanac va caçar una pilota perduda en l’àrea i va batre a Asenjo amb un xut ajustat al pal. Emoció fins al final. Malgrat els intents del Leganés, el marcador ja no es mouria. Victòria vital.

El proper partit del Villarreal CF serà contra el RC Celta de Vigo el dissabte 28 d’abril a l’Estadi de la Ceràmica (20.45 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Rukavina; Rodrigo, Trigueros; Samu Castillejo, Raba (Roger Martínez, m. 79), Cheryshev (Sansone, m. 66); Bacca (Javi Fuego, m. 87).

CD Leganés: Cuéllar; Tito, Mauro Dos Santos, Ezequiel, Raúl; Gumbau, Rubén Pérez (Guerrero, m. 53); Brasanac, Gabriel Pires (Eraso, m. 61), José Naranjo (Arribas, m. 66); Beauvue.

Gols: 1-0. Min. 41: Víctor Ruiz. 2-0. Min. 55: Bacca. 2-1. Min. 81: Brasanac.

Àrbitre: Trujillo Suárez (C. Tinerfeño). Groga al local Trigueros i al visitant Gabriel.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 33 de Laliga disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 12.556 espectadors.