Placeholder canvas
Un partit dels grans
Un partit dels grans
||||||

Unai Emery espera un xoc disputat entre dos equips amb personalitat

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha destacat que espera un grandíssim espectacle en el partit d’aquest diumenge davant el Real Betis a l’estadi Benito Villamarín (21.00 hores). Un xoc entre dos equips amb personalitat que aspiren a acabar LaLiga molt a dalt en la taula.

Anàlisi del rival

“Betis és un equip molt definit amb bons futbolistes i ja amb diversos anys amb Pellegrini. Tenen automatismes defensius que els converteix en un equip difícil per a marcar-li gols, i a nivell ofensiu amb jugadors de molta qualitat. Exigeixen molt al contrari, ajunten jugadors intermedis, juguen bé per fora amb Álex Moreno, a dalt estan encertats amb Borja. Estan jugant bé i guanyant els seus partits. Hi ha moltes coses que tenim semblants i que fan marcar diferències. Assumim el repte de tindre personalitat”.

Alt nivell de la competició

“A LaLiga és a la qual donem més importància per la seua regularitat, però passaran moltes coses amb un Mundial pel mig. Hi ha llocs molt definits, però València, Betis, nosaltres, Real fins i tot Celta, volem ficar-nos en aqueixa baralla. Veurem si els que estem a Europa podem mantindre el tipus en totes les competicions. El Sevilla estic convençut que remuntarà. Som exigents”.

Un partit disputat

“Hem tingut de tot davant ells, els hem pogut guanyar però fa dos anys vam perdre 0-2. En lliga han sigut més regulars que nosaltres. Preveig un partit disputat amb dos equips amb la seua personalitat. Estan secundats pel seu públic i és un plus més. No és fàcil puntuar fora de casa. En aqueixa exigència hem de moure’ns. La resposta fora en els primers partits va ser brutal, però cal seguir demà i estar en aqueixa exigència alta. Volem trobar respostes en la nostra idea de joc”.

Il·lusionant

“Tenim una combinació de jugadors per a poder donar-los oportunitats que és molt bonica. Hi ha gent jove que està responent. Samu, Yeremy, Pau, Jackson, Baena… són joves, alguns ja més fets, que ens estan donant moltes coses. I es combinen amb els veterans, i tot suma per a un bon còctel. Hi ha motivació per a superar barreres i reptes. I el de demà a Sevilla ho és. Guanyar és bonic però guanyar molt està només al nivell dels triats, i volem ser ací. Trencar barreres que encara ens falta superar”.

Elogis cap a Pellegrini

“És un referent i d’ell s’aprén. He vist als seus equips i li he conegut. Des del 2007 he jugat contra de l’amb l’Almeria i ell al Villarreal. És un tècnic de rendiment a tots els nivells. D’elecció de jugadors, de gestió, de resultats… Amb ell he trobat coses, i en el Betis està fent un treball esplèndid. Està trobant un gran nivell que és una seqüència del que va començar a fer a Vila-real. Per a mi és un referent a seguir”.

Compartir.