Placeholder canvas
Un partit amb el Benjamí D
Un partit amb el Benjamí D

VILLARREAL CF

L’equip dirigit per Miguel Vicent, Vicente Pastor e Iván Marcelo afronta una temporada il-lusionant

Els xics del Benjamí D estan plens d’energia i il·lusió pel seu esport favorit. No hi ha res a puga llevar-los les ganes de vestir-se de curt, calçar-se les bótes i xafar la gespa de la Ciutat Esportiva del Villarreal per a entrenar o jugar un partit. Estan en l’edat de pensar a divertir-se.

És per això que Vicente Pastor, un dels tres entrenadors d’este Benjamí D, té clares quines són les prioritats. “Amb l’edat que tenen, el primer per a nosaltres és que es formen com a persones. És el més important, per a això estan ací. Després d’això ja ve el futbolístic, que també és important, però crec que hi ha aspectes fonamentals abans de voler ser el millor o voler triomfar; abans cal saber comportar-se”, explica. Així ho reflectix en el comentari previ a l’eixir del vestuari. “El nom del rival és lo de menys. Nosaltres hem d’eixir a fer el nostre joc i a disfrutar, val?”, comenta. A açò li seguix l’arenga dels xavals, els que fan pinya. “1, 2, 3… Villarreal!”. 

Respecte a la temporada, Vicente Pastor diu que és “la mateixa història de sempre”, que comencen de zero amb un nou grup de xiquets. “Intentem ensenyar-los uns valors, aprendre a jugar a futbol, a competir… però com sempre primer a ser persones. Tenim un bon grup, cada un té les seues coses, òbviament, i cada un ha d’aprendre molt encara, però hi ha un bon grup i s’estan complint els objectius”, argumenta. “Hi ha molta unió. Es nota que porten molts anys junts. Els veig molt units i la veritat és que a partir d’ací les coses naixen soles”.

Els pares són l’altre pilar. “Nosaltres tractem de mantindre’ns un poc al marge de vestuari. Sabem que és molt important el que els diuen els tècnics i que nosaltres hem d’estar ací animant-los perquè disfruten, que ho passen bé, però que després els que tenen l’autoritat són ells, per supost”, apunta Sharon, mare de Marcos (un dels xicotets futbolistes d’este Benjamí).

Vicente Pastor sap que el futur encara queda lluny per a ells. L’important ara mateix és que disfruten, que siguen feliços, en definitiva, de la manera més sana possible. “Són xicotets, tenen molt camí per davant, molt de temps per a aprendre i són molt bons futbolistes, però en el món del futbol hi ha molta gent que juga, molts xiquets que volen arribar al màxim alt. Al final l’única cosa que els podem transmetre és que treballen, que s’esforcen al màxim, que vinguen amb ganes, que estiguen motivats i que siguen companys. Això els portarà en un futur a on vullga que estiguen”.

Els components del Benjamí D del Villarreal CF per a esta temporada són els següents: Adrián Llop Cobos, Manuel Bosquet Segura, Izan Barba Artola, Edu Cerezo Delgado, Cleto Amposta González, Marco Parra Prades, Álvaro Izquierdo Porras, Pedro Monteagudo Chulvi, Marcos Tena Quemades, Alejandro Pastor Melchor, Borja Montesinos Serra, Lluís Gil Cantavella, Marc Guerola Monje i Daniel Menero Arroyo.

Entrenadors: Miguel Vicent Gimeno, Vicente Pastor Lozoya i Iván Marcelo Carrillo.

 

 

Compartir.